Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8100 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Geçenlerde ABD de yaşayan bir arkadaş, burada 1 dolar = 1 dolar ve devalüasyon olmaz demişti.

Are you sure ?

O arkadaş benim. Bilal'e anlatır gibi anlatayim madem öyleyse...

ironi
    ad
    1.
    biriyle ya da bir olayla alay.
    2.
    TİYATRO TERİMİ
    etkiyi artırmak için, bir şeyin tersini söyleyerek alay etme.

Amerika'da düzenli olarak her ay enflasyon verileri açıklanır ve FED'in faiz kararlarında ciddi etkisi vardır. Büyüme oranı enflasyondan yüksektir. Dünyanın en değerli küresel markaları bu ülkeye aittir. Kısacası dünyada ekonomisi en iyi olan ülke şu an USA'dır. Bize gelince başbakanımızın dediği gibi "Dolar bu, çıkar, iner!
    Dolardan bize ne, dolsa ne olur dolmasa ne olur, biz kasaya dolana bakalım. Her şeyi getirip dolara bağlamanın anlamı yok. Çıkıyor, iniyor" ya da parası dolar olan USA düşünsün bizim TL stabil.

Neticede artık yırtıkları yamayla bile kapatamıyoruz. Cumhuriyet tarihinin en büyük krizi kapıya dayandı. Cumhurbaşkanının ifade ettiği gibi tulumbada su kalmadı. Dökme suyla ne kadar değirmen dönecek hep beraber izliyoruz.
    Pusulası olmayan geminin hedefi denizin dibidir.

Alıntı Originally Posted by yorgun broker Yazıyı Oku
    O arkadaş benim. Bilal'e anlatır gibi anlatayim madem öyleyse...

ironi
    ad
    1.
    biriyle ya da bir olayla alay.
    2.
    TİYATRO TERİMİ
    etkiyi artırmak için, bir şeyin tersini söyleyerek alay etme.

Amerika'da düzenli olarak her ay enflasyon verileri açıklanır ve FED'in faiz kararlarında ciddi etkisi vardır. Büyüme oranı enflasyondan yüksektir. Dünyanın en değerli küresel markaları bu ülkeye aittir. Kısacası dünyada ekonomisi en iyi olan ülke şu an USA'dır. Bize gelince başbakanımızın dediği gibi "Dolar bu, çıkar, iner!
    Dolardan bize ne, dolsa ne olur dolmasa ne olur, biz kasaya dolana bakalım. Her şeyi getirip dolara bağlamanın anlamı yok. Çıkıyor, iniyor" ya da parası dolar olan USA düşünsün bizim TL stabil.

Neticede artık yırtıkları yamayla bile kapatamıyoruz. Cumhuriyet tarihinin en büyük krizi kapıya dayandı. Cumhurbaşkanının ifade ettiği gibi tulumbada su kalmadı. Dökme suyla ne kadar değirmen dönecek hep beraber izliyoruz.
    Sayın yorgun broker , hazır ABD den birini bulmuşken sorup öğrenelim istedim. Orada da acaba köprü ve tünel yapıp buralardan geçiş paralarını EURO cinsimi belirliyorlar yoksam ABD doları cinsimi ? Birde bu şeytanların ! ülkesinde EURO yada ne bileyim İSVİÇRE Frangı`na yatırım yapanlara ETİK değil yada VATAN HAİNİ damgası vuruluyor mu ? Teşekkürler...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın yorgun broker , hazır ABD den birini bulmuşken sorup öğrenelim istedim. Orada da acaba köprü ve tünel yapıp buralardan geçiş paralarını EURO cinsimi belirliyorlar yoksam ABD doları cinsimi ? Birde bu şeytanların ! ülkesinde EURO yada ne bileyim İSVİÇRE Frangı`na yatırım yapanlara ETİK değil yada VATAN HAİNİ damgası vuruluyor mu ? Teşekkürler...
    Cevap veremeyeceğim için üzgünüm zira ben Canada'da yaşıyorum. Soruyu sorarken cevabını da içine koymuşsunuz zaten.
    Pusulası olmayan geminin hedefi denizin dibidir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •