Sayfa 561/1004 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: Viop LV

1. Bu hafta yatırım araçlarının performansı

İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 3,57 değer kaybederken, dolar/TL yüzde 0,80, avro/TL yüzde 0,30, altının gram fiyatı yüzde 0,13 artış kaydetti.

BIST 100 endeksi, en düşük 8.795,90 ve en yüksek 9.368,51 puanı gördükten sonra haftayı, önceki hafta kapanışına göre yüzde 3,57 değer kaybederek 8.828,70 puandan tamamladı.

Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 0,13 artışla 2 bin 238 liraya, cumhuriyet altınının satış fiyatı ise yüzde 0,12 artarak 15 bin 43 liraya yükseldi.

Geçen hafta sonu 3 bin 678 lira olan çeyrek altının satış fiyatı 3 bin 683 liraya çıktı.

Bu hafta ABD doları yüzde 0,80 değer kazanarak 32,2190 liraya, avro yüzde 0,30 artışla 35,1450 liraya yükseldi.

Yatırım fonları bu hafta yüzde 0,43 ve bireysel emeklilik fonları yüzde 0,04 değer kazandı. Kategorilerine göre bakıldığında ise yatırım fonları içinde en çok kazandıran yüzde 1,22 ile "Kıymetli Maden" fonları oldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    POLHO-TEKFEN-DOHOL-SAHOL-KOÇHOL.. Hangisi tercih edilmeli,POLHO neye göre çok iyi.?

YTD
    abi bunların hepsi çok iyi. birinin ucundan tutan paranın altında kalır.

polho mevcut durumda hepsinden zayıf gözüküyor.

misal deprem oldu herkes çimento hisselerine koştu. ben boya ve mobilyaya yöneldim.

polho diğerlerine göre şimdi çok zayıf ama yapı kimyasalları ve gyo yönü hiç fena değil.

boya sektöründe diğer holdinglerin hepsi polhoya şu anda müşteri, veya ileride potansiyel müşteri.

diye düşünüyorum.

3. Bugün ki vadeli pastasına bakınca haftaya da çok olumlu bir hava olmayacak sanki

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bugün ki vadeli pastasına bakınca haftaya da çok olumlu bir hava olmayacak sanki
    Anketler kötü muhtemelen.

Seçim sonrası o kadar rahat olunamayabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. istanbul için iftar a 1 dk kaldı ..orucumu açim bir paket sigaramı içiM sonra yazılanlara cevaplarım

Oruç tutanları ALLAH kabul etsin İNŞALLAH

Hayırlı iftarlar
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    abi bunların hepsi çok iyi. birinin ucundan tutan paranın altında kalır.

polho mevcut durumda hepsinden zayıf gözüküyor.

misal deprem oldu herkes çimento hisselerine koştu. ben boya ve mobilyaya yöneldim.

polho diğerlerine göre şimdi çok zayıf ama yapı kimyasalları ve gyo yönü hiç fena değil.

boya sektöründe diğer holdinglerin hepsi polhoya şu anda müşteri, veya ileride potansiyel müşteri.

diye düşünüyorum.

Üşenmedim sizin için holdinglere bi göz attım.
    Ayrıca bugün YATAŞ ta son dakikalarda GLOBAL tahtayı çökertti,galiba bilanço tüyosu aldılar.(bence)

YTD

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün çok düştü diye vesbe aldıydım, herif kapanışa yakın onuda cizdi.
    Ne alsam fışkırttırıyo bugünlerde ne satsam dibinim dibini görüyor
    Şans 169 derece döndü bi kere yabcak bişii yok boyuna sen kazanırsın artık mertabi tebrikler, real time online olarak bugün iyi vuruştun
    Tebrikler...aldığında yazsan bir müslüman faydalansa iyi olmaz mı.... hem de duanızı da alırdın

8. KAP: [ ] BORSA İSTANBUL A.Ş. Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1259343
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8e42eca78b7bdc

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8e42eca7907bdd

01/04/2024 tarihinden itibaren Yıldız Pazar, Ana Pazar ve Alt Pazarda işlem görecek payların dağılımını ve pazarları değişen payları gösteren tablolar ekte yer almaktadır.

Sayfa 561/1004 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •