bofanın napcağı belli olmaz ki. admların yatırımla alakası yok çoğunluğu ne tarafta terse düşürecekse oraya sürüyor.
likiditeyi bunlara dayamışlar yıllardır aynı.
tezgah yani.
O kuruma giden mallarınıza sesiniz çıkmadığı sürece borsa her zaman enflasyondan altından dolardan geri kalacak
Napcagi belli olmuyor diye birsey yok
Çatır çatır mallarinizi aciga basiyor hergun
longları günün tepesine yakın yerden kapamışım .. birde short açaydık tam olacakmış.
nasipten öte köy yok.
Bundan sonra ayağını denk al abi. Senjn kağıtlardayım. Senin yaş hâlâ muallakta olduğu için abi diyorum bak. Senin yaşı er geç öğrenirim. O zaman çekeceğin var. Gel itiraf et hafifletici sebeple yırt.
Çok teşekkürler....bozkurt dayuu dün viopta yara aldı ....şeytana mı uydu çok kontrat alarak palayı tırtıklayacam diye...ama pala dün yukarı sürdü.....beklenmedik bir şekilde.....
Dün felaket ütüldüm tohatlı abi herif yakaladımı öddürüyo, kesinlikle vob yapman diyorum, bu işin şakası yok, herifler bildiğin soyguncu
Bofa ütülmez
Bundan sonra ayağını denk al abi. Senjn kağıtlardayım. Senin yaş hâlâ muallakta olduğu için abi diyorum bak. Senin yaşı er geç öğrenirim. O zaman çekeceğin var. Gel itiraf et hafifletici sebeple yırt.
Yer İmleri