tabana gidiyor şerfsiz mendebur![]()
neden ciddiye alıyorsunuz ki anlamış değilim, temelden teknikten borsa bilgisinden yoksun herhangi destekleyecek bir verisi olmayan öngörü bile denilmeyecek sadece bir temenni! günümüz enflasyon ortamında gerçekleşmesi mümkün değil, o rakamın başına 2 koyması gerekir,
he he sen kardeşinde değilmiydin al birini vur ötekine bu seçim sonuçları da fayda etmiyorsa 3 buçuk atacağın günlerde yakın bakalım imkansız mı görürsün o zaman
teknik temelden anlayanlar diz boyu zararda bana hikaye anlatma
önemli olan resmi okumak malını tanımak hala anlayamadın mı
ben malımı çok iyi tanıyorum beni asla şaşırtmaz..
seçim olur yaramaz savaş olur yaramaz faiz iner çıkar yaramaz enlasyon döviz iner çıkar yaramaz davası bitmez trump bidon kafa osurur bu etkilenir yoldan geçen biri tükürse bu mendebur etkilenir
dünyadaki bütün olumsuzlukları satın alma gibi bir huyu var bunu artık 5 yaşında ki çocuk görüyor teknik analiz yapsan ne olur?
sürekli düşmeye meyilli
ama gözün kapalıysa o senin sorunun ha birde dava dan olumlu haber gelecek tavan tavan gidecek beklentisinde olanlar var yıllardır
Allah akıl fikir versin ne diyim
bir hoca vardı burda sürekli haber paylaşır amerikadan medet umardı tarih verirdi sonra küsüp giderdi oda pes etti sanırım![]()
Selam arkadaşlar,
Yaklaşık 1,5 yıl aradan sonra tekrar geldim.
Herkese bol kazançlar😊
Al-sat tut değildir.
Yer İmleri