Sabrın sonu selamet
Sabrın sonu selamet
Acemşah hocam merhaba,
foruma katkılarınız o kadar fazla ki ;Kap ta bile göremediğimiz bilgileri bizimle paylaşıyorsunuz. Emeğinize ve kaleminize sağlık.
Geçmiş sayfalarda patentle ilgili başvuru vardı.
Başvuru Numarası 2024/002131 Başvuru Tarihi 08.01.2024
05.03.2024 05.03.2024 YAYIN KARARI
Başvurunuzun incelenmesi sonucunda ilan edilmesine karar verilmiş olup bu karara ilişkin yazımız tarafınıza gönderilmiştir/gönderilecektir. İlan tarihinden itibaren 3 ay (6769 sayılı Kanun kapsamında başvuru tarihi 10.01.2017 ve sonrası olan başvurular için 2 ay) içerisinde herhangi bir itiraz gelmemesi halinde başvurunuz tescil edilmek üzere belgelendirme servisine gönderilecek olup tescil ücretinin ödenmesi gerektiğine dair yazımız ilan süresinin bitiminden 1 ay sonra sonra tarafınıza gönderilecektir. İtiraz gelmesi halinde başvurunuz, 3 aylık (6769 sayılı Kanun kapsamında incelemesi yapılan başvurular için 2 aylık) ilan süresinin dolmasından sonra KHK''nın 8. maddesi / 6769 sayılı Kanunun 6. maddesi hükümleri çerçevesinde değerlendirilmek üzere itirazlar birimine gönderilecektir.
Bu süreç kesinleşdimi .Kapta herhangi bir bildirim görmedim.
Bilgilendirme yaparsanız çok memnun olurum.
Sağlıklı ünler diliyorum.
Sabrın sonu selamet, operasyon çocuklarının oyunları neye alamet…
Böyle bir şeyi hatırlamıyorum, forumun hangi tarihli sayfasında paylaşılmış veya alıntı yaparak paylaşırsanız sevinirim bende hatırlamış olurum..!
Üniversite ayağında kanser vb ilaç çalışmaları mevcut zaten bunları, açık kaynaklara düşmüş haberlerden paylaştık lakin herhangi bir patent alındığı hakkında benim bir paylaşımım olmadı!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Evet şimdi hatırladım... Patent demeniz beni yanıltı. bu marka sadece, Patent biraz daha farklı dediğim gibi açık kaynaklarda tınaztepe üni. Tübitak destekli kanser ilaç araştırmaları devam ediyor, tabi kanserin ilaçını bulan tüm dünyada zengin olur.. Amerikan borsasında bile eli lily adlı şirket bir ilaç buluşu yaptı diye uzaya çıktı..!
Bu tür şeyler kapta yayımlanmaz, şirketlerin doğal yaşamlarına dair gelişmelerdir.!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer İmleri