2023 net kar 1.022.983.250
Bir önceki:88.716.585
2023 net kar 1.022.983.250
Bir önceki:88.716.585
Merhaba.Sayfa yine bomboş .Zaten rezil kağıtda BOMBOŞ.Bu kağıda ve patronlarına hiçbirşey söylemeye ve ve yazmaya değmez esasen.
Rezil kağıt rezilliğine artarak devam ediyor.Ey yönetimdekiler artık uzatmayın BATTIYSANIZ AÇIKLAYIN
Bu nedir ya organize işlerdeki tabut hikayesi gibi elimizde tabutla kaldık. Hacim bari olsa bu ne ya ölü gibi yeter abarttın.
“Eğriyi kendinde arayan doğruyu kalbinde bulur.”
Halil Demirdağ beyefendi lütfen şirketinizin batıp batmadığını açıklayın.Bana göre TİTANİC gibi batma aşamasındasınız.Değilse bu nedir allahaşkına.Elinizdeki hisseleri sattınız vede bizi batırdınız.Yazıklar olsun.
SMRTG'nin yönetimi hiçmi yüzünüz kızarmıyor allahaşkına.Hoş küçük yatırımcıyı batırmanın mutluluğu sizin yüzünüzü kızartmaz. Battıysanız lütfen açıklayın.Hepinize en kötü dileklerimi gönderiyorum.
ENDEKS TARİHİ REKOR KIRIYOR BİZİM REZİL KAĞITTA DİP YAPMA PEŞİNDE. Gerçekten yuh olsun sebep olanlara.Bu şirketide borsaya alanlara ayrıca selam.(!)
Son düzenleme : eldoR21; 21-05-2024 saat: 11:51.
2024 yılı ilk üç aylık dönem net karı 585 milyon gelmiş.Fena bir kar değil .seans açılışında %4'ün üzerini gördü kağıt ama her zamanki gibi geriye döndü yine.Uzun zamandır geriye saydığı için küçük yatırımcıya pek güven vermedi herhalde ama ben birkaç gün artıda olacağımızı düşünüyorum.Daha doğrusu öyle olmasını istiyorum.
Yer İmleri