https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Harry_(Sussex_dükü)
İngiliz çıktı yaw!![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
KUR'AN-I KERİM'E ALÇAK SALDIRI
Son olarak yayımlanan görüntülerden birinde askerlerin, Gazze Şeridi'nin en büyük üniversitesi olan Aksa Üniversitesi'nde kütüphaneyi ateşe verdikleri bir diğerinde de Kur'an-ı Kerim'i yaktıkları görüldü.
Çıtak sana Allah akıl fikir.versin, bunun Tayyip kulları vs gibi yazman baştan aşağı arkasında duramayacagin bir şeyi savundugun için. Son 10 yılda ekonomi çok kotu yönetildi. Ama bu düşünceye sahip olunca da ortaya her atılacak tutarı neden sorgulamadan kabul edeyim?
Bulup buluşturduğun 12 trilyon, bu küçük mu elbet değil . Ama senin ortaya attığın iddia 48 trilyon. Kısacası referans olduğun kişi zaten senin söylediğin 4 te birini söylüyor.
Daha bu hesabi bile yapamadığin yerde siyasi söylemlerle yirtamazsin. Ben çok bikgiliyim derya denizim diye sürekli kendini pohpohlaman da bosuna. Karizman sıfır bile değil artık.
Matematik bilmeyeni de foruma almamak lazım bu nedir?
bakın arkadaşlar bunu bile savunmaya çalışıyorsunuz
tmm ben hesap bilmiyorum, siyasi hamaset ile yazıyorum... o benim problemim
siz bu şartlarda beni sorguluyorsunuz... HATANIZ bu
4,7 trilyon... 143 milyar dolar ediyor
sorgulamanız gereken, THY, BOTAŞ başta olmak üzere, 3 büyük devlet bankası...(hemde her sene kar yazarken )
8 senede nasıl 143 milyar dolar BORÇLANIYOR ?
bunu sorgulamalısınız
şunu sorgulamalısınız
ama hesap profesörü olduğunuz için... 152,8 milyar doları KÜÇÜK RAKAM göstermeye çalışıyorsunuz ? zamanında birinin ''ÇEREZ PARASI...'' dediği gibi
sizin 152,8 milyar dolardan haberiniz varmı ? ne kadar eder ?
2 köprü, 10 havaalanı, 10 hastaneye... bu para ödenir mi ?
bunların hepsinin maliyeti 30 milyar dolar eder
devlet kasasından FAZLADAN ödenen 122 milyar doları sorgulayacağınıza
gelmişsiniz ''ÇITAK sen hesap bilmiyorsun '' diyerek
az veya çok, 1,5 trilyon veya 300... herneyse artık
odağı HIRSIZLARA, HIRSIZLIĞA yönelteceğinize... ÇITAK'a yöneltiyorsunuz
git araştır bakayım kaç yolcu inmiş ?
karizman sıfır demişsinya... benim için zerre önemi yok
ben burada kendimi İSPAT etme derdinde falan değilim.
ben bu İKTİDARIN devleti soyduğunu, ve batırdığını düşünüyorum
ve elimden birşey gelir, insanların doğruyu görmesini sağlarım belki diye gördüklerimi yazmaya çalışıyorum
İktidar hatalı der gerçek tutarlarla eletirirsin buna karşı çıkan olmadı. Ama 1.5 trilyin USD iddaan arkasında durman bence seni inanılmaz komik duruma düşürdü farkına varabilsen keşke.
Bu arada tekrar ediyorum ekonomi iyi yönetildi vs iddaam vs yok. Ama bunu anlatmak için gerçek dışı abuk tutarlar ortaya atmaya da hiç gerek yok.
Yer İmleri