Sayfa 426/999 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Viop LVII

HSBC aldığı sattığı, xBank larda hedef fiyatları yükseltti ve satışa geçti!

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    Dayucuğum işin sırrı vobda
    Yohusa o aldı bu çamura yattı işin hikaye kısmı
    Ben hep derim, hiçbir zaman doğru hisseyi bulamazsınız, çünkü her tahta sahipli ve tek tek lot sayıyorlar,herifler sabahtan tezgahı açıyor müşteri gelirse basıyor yok müşteri neyim yok in cin top oynuyorsa basmıyor hatta yeni müşteri gelsin deye yukarı çekiyor robotunu bozdumunun soyguncu tahtacisi gel gel diye
    Kısaca durum bundan ibaret
    Benim çuvalda olmam veyahut th nin düzdaban oluşundan değil
    Bak ben çok gıcık biriyim benim tahta ile uğraşmayın komple bistti çuvala doldururum endekis yükselişe hasret kalır altıay rakkamla 6 ay bu endekis niye böyle oldu, niye yükselmiyor deye sorup durursunuz, hepinizi suyuniçine çekerim

Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
    Daha sabah uyardım, halen kavga ediyonuz sen bildin ben bildim deye, heyecan yok bahriyeli abi sıfır hata
    Herkesi çekerim suyuniçine, yüzme bilmeyen düşünsün
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Carry trade ciler çıkma kararı verirse o zaman MB sı biriktirilen dövizlerini satacak mı?
    Adamlar TL satıp dolarlarını geri alırken bizimkiler de piyasaya dolar satıp adamların ucuz dolar almasına izin verirlerse vay halimize..
    Ya bulup buluşturup verecekler ya da piyasadan al diyecekler. Sanırım bir süre ve Garanti verdiler yoksa böyle bodoslama dalmazlar bunlar

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    kaç gündür çıkıyorlar iş yatırım karşılıyordu zincir attımı ne oldu
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    2023 Ekim de Tüpraş için 73 Tl hedef vermişti Fiyat ortada...
    15 gün önce de Petkim için 15 lira hedef verdi ...

Şimdi de bakalım ne olacak...Hedef yükselttiyse satar heralde bankaları at hırsızları..Bakalım

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ya bulup buluşturup verecekler ya da piyasadan al diyecekler. Sanırım bir süre ve Garanti verdiler yoksa böyle bodoslama dalmazlar bunlar
    Aslında mevcut durumda siyasi belirsizlik olmadıkça da doların yükselmesi için sebep yok. İlaveten turizm sezonu da var, enerji tüketimimiz mevsimsel olarak az oluyor vs vs ..

Ben yabancı olsam zamanında zarar da ettiğim yere garantisiz gelmezdim...Onlarda almıştır büyük ihtimal..
    Ama eğer çıkacaklarsa o zaman ne olur izlemek lazım..Çıkmazlarsa zaten sıkıntı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    2023 Ekim de Tüpraş için 73 Tl hedef vermişti Fiyat ortada...
    15 gün önce de Petkim için 15 lira hedef verdi ...

Şimdi de bakalım ne olacak...Hedef yükselttiyse satar heralde bankaları at hırsızları..Bakalım
    Bu oranlarla kim ev araba alir hocam,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Çimentolar da iyicene ölüm modunda...Seneye bunlar düz mantık hareketli olur.
    Krediye ulaşım daha kolay olur, kentsel dönüşüm hızlanır diye düşünüyorum..
    Yıl sonuna doğru bunlarda poz almak mantıklı görünüyor..En azından benim şu an yapmayı düşündüğüm bu..

Sayfa 426/999 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •