dün GUBRF temsilci ile konuştum.....umutlu konuşuyor....İran da ki sorun çözülüğrse varya bedelsizin önünde sorun kalmaz.....ama birileri sessiz sedasız hisseyi uyutmaya çalışıyor.....hatta yüklü alım yapanları hisseden atmaya çalıştıkları görmemek için kör olmak lazım....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
dalaverecilerde 1227850'yi kırıp şortçunun içinden geçmek istiyor
hacı
iyiydik böyle 1237-38 gidiyorduk... ne oldi
12600'ı geçip trendmi başlatacan ?
yapı kredi'nin 12500 maliyetli lönklerden az hasarla kaçmasını mı sağlayacan ?
BOZKURT DAYU
şu yapı kredi'nin 12500 maliyetli 65 bing adet lönkünü bi emanete al
püf oldu onlar
116xx e gelincede haber et, oradan long oynanır mı bi bakalım
1,60
reis, ücretlinin içinden geçti![]()
Dün akşam bu veriyi ile yapılacak momentumu başlatan badem bofası , dün alınan malımızı teslimini yaptık.
benim için haber kaynaklı vurkaç oyununa devam boş veriler ama ellerinde katalizör olmayınca çok güzel hareketler gibi gösteriliyor.
sabah 10.20 msj tokatlı 14.30 da moodys fısıltısı başladı 15.00 kademeli bofa ya sol şeritten sağ şerite geçme hazırlığı ile kademeli arkada paylaştığım tahtalarda alım yapmaya başladım.
sabah sattığım tahtalar kchol,tuprs,thy dı biz teknikçilerin bir cebinde stoploss bir cebinde kar cebe yakışır düzeneği vardır böyle havalardaaynı zamanda ben trade eden oyuncuyum ama kene olmam gereken yerde bugun yaptığım gibi haberi değerlendiririm inatlaşmam buraya herşey yazılmaz unutma bunları bak aşağıda apka var sor bkalım herşey yazılırmıymış
şimdi akşam pozisyon yazdık sasa yı bir sürü mjs var abi , bulut senin o tahtada ne işin var bizi tanıyanlar hangi tahtalarda pozisyon açtığımızı bilirler bu yüzden garip geliyor
bazen süpriz atları yazıcan kuponlara diyorum kendimce sebeplerim var duruma göre hareket diyelim
Yer İmleri