Sayfa 266/499 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Ha buradan olması gereken buydu anlamı çıkmasın elbette. Olayı normalleştirmek gibi bir derdim yok. Ama yukarıdan aşağıya yani kurumdan kişisele doğru global ekonomi kanımca bu süreçte. Özellikle faizler sebepli ağırlıklı olduğunu düşünüyorum bu hususun.
    Yan etkilerin oluşumu ise.
    Dünyada elektrikli araçların yer edinme çabaları, bu sebepli olasilamdirilmis savaşlar, güç kazanma diğerlerine güç kaybettirme, Kızıldenizdeki ulasim ulastirma veya alışveriş sirkulasyonun engelendirilmesi ve buna bagli güçlü ülkelerin piyasayı kendi para birimi, faizler vs ile baski altına almaya çalışma çabaları olarak düşünebiliriz.. ytd

2. Taşa toprağa dayalı sektör borsa sektörleri arasında en dipte. Şişe'nin brüt kar marjı Migros düzeylerine gerilemiş. Bu durum daha da devam edebilir. Şişe kar marjından feda edebilir ama planlı duruşlar hariç üretmekten vazgeçemez. Aracı kurumların dünkü bilançodan sonra hedef fiyatı güncelleyeceklerini ama fiyatı çok da indirmeyeceklerini tahmin ediyorum. Diğer olumsuz gelen bilançolarda da bu yolu izlediler. Hedef fiyatları çok aşağıya çekerlerse borsada kimse kalmak istemez.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

3.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Taşa toprağa dayalı sektör borsa sektörleri arasında en dipte. Şişe'nin brüt kar marjı Migros düzeylerine gerilemiş. Bu durum daha da devam edebilir. Şişe kar marjından feda edebilir ama planlı duruşlar hariç üretmekten vazgeçemez. Aracı kurumların dünkü bilançodan sonra hedef fiyatı güncelleyeceklerini ama fiyatı çok da indirmeyeceklerini tahmin ediyorum. Diğer olumsuz gelen bilançolarda da bu yolu izlediler. Hedef fiyatları çok aşağıya çekerlerse borsada kimse kalmak istemez.
    Aslında ben şişeye dair yazmadım, genel sektorsel kendi iç dinamiklerinin birbirine bağlı etkilenmesi. Otomotivden, jant kapağına, lastiğine, beyaz eşyasına, çöpüne kadar..
    Birbirine koleredir piyasa ve bir dongusellik vardır. Ne tüm taşları yikabilirsin ne de tek taşa çalışabilirsin. Ytd

4. Moza hc zeytinyağı fiyatı neden arttı acaba?
    Toprak arazi fiyatlarından mı? Petrol fiyatları sebepli mı? Şişeye gelen zamdan mı?
    Ağaçtaki zeytin aynı zeytin değil mi? Hangisi yüzünden böyle fışkırdı.
    Olta ile balık tutuyorsun yıllardır aynı olta ile balık tutuyorsun çapari aynı çapari yem yok.
    Deniz aynı deniz balık aynı balık. Balık yiyemiyoruz.
    Oltan varsa zamsız yersin. Sadece o oltayla gideceğin denizin yol maliyeti var galiba.. ytd

5. Borsada bundan sonrası ayı piyasasında hüner göstermeye dayalı. Henüz ayı piyasasına girildiğini teyit eden yok. Ayrıca eğer Eregli'yi piyasayı tutmak için kullanırlarsa Şişe kısmen eşlik ediyor. Genel analizde ' batık' olduğumuza göre teknik analiz ve testere formasyonunu kullanmaya çalışacağız. Hisse değiştirenler olur, satıp borsadan çıkanlar olur, testere formasyonu işlemcileri olur, bakacağız artık..

6. Şişe uzun zamandır testere yapıyor ve belli bir fiyata kadar iniyor çıkıyor. Hazmediyor hala geçmişi. Gelecegi fiyatlamiyor hala kanimca. Piyasada faizler alım güçleri ne zaman normalesir ihtiyaçlar haricinde o zaman dengelerde normallesir.. ytd

7. Alanında tek, düm tek tek. Şişe babaaa sermayesi deniz kumu ama rakibi yok para basıyor paraa

Ytd

Satanı eşşek kovalasın😏
    Sattı gitti!.
    Bana göre tüm bu işlemler karşılıklı; yılını hatırlamıyorum ama 7-8 yıl önce THY tarihi zararını açıkladığı gün tavan olmuştu!.
    En kısa sürede toparlar ve yoluna devam eder diye düşünüyorum; enseyi karartmaya da gerek yok bence.

Al-sat tut değildir

Sayfa 266/499 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •