Sayfa 675/882 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Berkosan bu ortama ayak uydurup finansallarina 2023 e göre dahada iyilestirirse önünde yikilmiyacak set kırılmayacak direnç bırakmaz hayırlısıyla 3aylik bilançoyu gorseydik en azından sis dağılmış olurdu

2.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Hükümetin dövize baskı uyguladigini zannetmiyorum konjoktur gereği dolaylı yönden düşmemesi için destek olduğunu düşünüyorum kendi haline bıraksa faizlerin yüksekliğinden dolayı dövizde daha çok çözülme olacaktır bence hükümet buralardan emin adimlarla döviz ihtiyacını karşılıyor bu böyle biraz devam edecek gibi gorunuyor
    önceki politikalarda dolar kurunu döviz stoğunun eksiye düşme pahasına baskılıyorlardı..ama sonradan mehmet şimşeğin gelmesi ile çok yüksek faiz vererek sıcak parayı ülkemize çekiyorlar...böylece merkez bankası da döviz ihtiyacını karşılıyor...ama ileride faizleri düşürdüğünde ister istemez bu sermaye dolarlarını alıp kaçmak isteyecek...işte o zaman da döviz kurunu tutmaları imkansız hale gelecek...

döviz pozisyonlarının artırılması için en sağlıklı olanı ihracata teşviktir...bunun için de düşük enerji giderleri...düşük işçilik ve yüksek döviz kuru ortamının olması lazım..katma değeri yüksek ürünlerin ihracatının artırılması lazım...yazılım ,teknoloji ve yenilenebilir enerji alanlarında aktif olmak lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Berkosan bu ortama ayak uydurup finansallarina 2023 e göre dahada iyilestirirse önünde yikilmiyacak set kırılmayacak direnç bırakmaz hayırlısıyla 3aylik bilançoyu gorseydik en azından sis dağılmış olurdu
    ilk çeyrek bilançoları netleştiğinde diğer akranlarımız ile karşılaştırma imkanı bulacağız...her şey net ortaya çıkacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. https://www.youtube.com/watch?v=7RIjmkepWjQ

bu gün konuştuğumuz konular ile ilgili bir video...

5. Bu bebek büyür elbette, bizim elimizde mi büyür bilemiyorum.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

6.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Bu bebek büyür elbette, bizim elimizde mi büyür bilemiyorum.
    bu bebeğe emek veriyoruz...inşALLAH mürivetini de görürüz... artık kime nasip olur bilemeyiz...çünkü bu borsa aleminde fikirler gerçekten de çok çabuk değişebiliyor...bir çok yatırımcı günlük yaşıyor...o tür yatırımcıların taşıması çok çok zor...

7. Sabır noktasında rekorum gedza idi yaklaşık 3 yıl tutmuştum. Allah var güzelde kazanmak nasip olmuştu. Burada ise yaklaşık 5 ay olacak. Bakalım nasibimizde ne var.

8. Ama şunu çok iyi öğrendim al sat yaparak para kazanmak benim harcım değil bu işe ayıracak ne vaktim var nede o derece teknik bilgim. Geriye de tek yol sağlam temelli hisseye sabretmek kalıyor . Tabii bu şahsi fikrim.

Sayfa 675/882 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •