Sayfa 993/999 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,937 - 7,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

1. NSA da bütçe yoksa dayı olduğu kadar ödenmesi lazım.
    Mesela denk bütçe için denklesene kadar tüm ödemelerin bütçe kadarı yapılsa TL çökmez.
    Orgnegin bu ay bütçe denk gelmesi için maaşlar ve harcamaların o kadar kismj odense tenzilatli. Siyasi kişi ekşi bütçe den sorumlu olsa mesela.
    Fiat currency de ve butcelerde sonsuz ekşi bütçe imkanı ile dayı bütçe yapmanın da manası yok aslında.
    Nasıl oluyir matematik al mi iyir

Esen kalın

Memet bu defa aynı nikle ve çabuk döndün hayırdır
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by gsPrCyCle Yazıyı Oku
    Özgür Özel haklı bu bütçe açığı buu ödemeler bilen mucize.

Epik
    Onun haklı olup olmaması değil konu burada.

İşini yapmayan, beceriksiz, iktidardan daha fazla oy alan, boş konuşan bir ana muhalefet lideri olması.

Bunlar böyle olursa memleketin düzelmeyeceği gerçeği.

Konu bu.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Memet bu defa aynı nikle ve çabuk döndün hayırdır
    Döviz topigindeki heyecanın içinde olalım dedim hayat çok monoton ne varsa aksiyon burada var

5. Allah a şükür bir uydu daha göndermek üzereymişiz. Tüm ülkeyi, teknolojik olarak internet altyapısına kavuşturduk nasılsa.Yerel halka hizmette nirvanadayız. Yeni uydularla tam gaz sancağımızı da hiçbir yer eksik kalmayacak şekilde her yere götürmeliyiz.

6. Kurban ya da bağışını ya da bundan sonra herhangi birisine ya da kuruma herhangi bir şekilde maddi ya da manevi zerre destek düşünmüyorum. Önümde dünya yansın kılımı kımıldatırsam şerrrefsizim. Tabii ki durum, tavşan dağa küsmüş, dağ farkında değil

Yeni topiği açtım bu qkşamq bunun ömrü doalr başta g.qhmet olmak üzere renkli kişilikli herkesi bekleriz başlığa
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Ustadım...
    Zaten mevcut durumun savunulur yanı yok da... Telekom şirketini, Tank Palet fabrikasını, kritik kurumlarını satmak nedir?
    Şimdi damadın şirketi ile övünüyoruz. M'azallah OYAK, Aselsan, Havelsan vb. olmasaydı?
    Mevcut bilgi birikimini kim edinecekti?

Ülkenin kritik altyapısını, iletişim altyapısını satmak nedir?
    Bunlardan cok daha kotulari var.

Etimesgut Belediyesi, Turizm Rehberi olarak 15 kisiyi is'e aliyor, hicbirinin lisani yok, bunlari ingilizce kursuna gonderiyor.

Hadi adam kayirma, hatirli, eski vekilin baldizi anlarim, bunlari bir sekilde is'e al tamam da Turist Rehberi olarak almak nedir.

Is bilmezligin, dangalakligin, nirvanasi.

Sayfa 993/999 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •