küçük hisselerde bu hisselerin durumlarına göre, az da olsa bir canlılık gözlemledim bu gün,...
eğer piyasa örgütlü bir piyasa ise, başı bozuk değil ise, para her zaman bu örgütlenmenin hizmetindedir,..
bir süredir küçük hisseler, günlüklerinde kırılım yaşadılar(özellikle, inşaata ve enerjiye yönelik hisselerde) ve hali hazırda hissesine göre aşağıda bir miktar gidecek yerleri var,..ancak ''temkinli alım'' yerlerine de birer ikişer geldiler,..
dönüşlerinden emin olmak gerkiyor,...
yani şu demek, para acaba büyüklerden küçüklere doğru yönünü çevirir mi? çevirse dahi çok bir şey beklemem ama şu olabilir en azından kırılım yaptıkları yerleri geri almak manasında bir tepki yükselişi bunlarda olabilir,..
bunlar rekor endex yükselişlerinin aksıne düşüşte idiler, endex düşerken de tersi yaşanabilir mi?
soru bu,..
bunların pull back dışında yükselişlerinin 8S nin sonuna doğru, 9L de endex le birlikte olacağını öngörüyorum, geçen bu konuyu yazdım burada,..
9L sonrası ABD seçimlerine bağlanacağından, 24 kasıma kadar ne olacak benim içinde bir muamma,...şimdiden afaki bir şeyler yazmak istemiyorum bu konuda,...çünkü net görüş alanımda değil o bölüm,...
yani 14 ekim-24 kasım arasına bir değerlendirme de bulunmak istemiyorum,..
buna mukabil 11 ekim cuma gününe kadar olan bölümü ise yazdım malumunuz,...
Yer İmleri