Originally Posted by
ayvagobeknuri
Ben artık Özgür Özel'i destekliyorum. Daha önce hakkında yazdıklarım için de af diliyorum.
Bahçeli diyor ki, ''terörist olduğu açıklanmak üzere olan belediye başkanı''...Bu ne demek abi? Dosyada gizlilik kararı var. ''YSK seçime girebilir'' demiş.
Bakırhan diyor ki, ''sizin kurumunuz, seçime girebilir demedi mi?''... Sizin kurumunuz ne demek? Abuk subuk konuşuyorlar.
Aklı başında konuşan tek kişi Özgür Özel. Açık ve net konuşuyor. Mhp'ye verdiği cevaplar dozunda.
Kılıçdaroğlu'na falan hiç ihtiyacı yok, tek başına yürüsün.
Böyle Sabetaycı- Sefarad'ın başımızın üstünde yeri var. İyi ki var.
Özgür Özel liderliğinde Chp'nin denklemin içinde yeri var, sorumluluk alabilirler. Aynen devam.
Özgür Özeli mi kastettiniz ?
Emin misiniz?
Özgür Özel güzel, toplayıcı gidiyor.
Kılıçdaroğlu da toplayıcı idi fakat popülist vaatler vermeyi seviyordu...
Özgür çok güzel gidiyor...
TBMM (AA) - Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, "Hem İsrail'in hem de bu azılı katili savunanların yargılanmasını sağlayacak bir yasal düzenlemeye ihtiyaç vardır. İsrail destekçiliği suç kapsamına alınmalıdır." dedi.
Not: Kırımlı Karay köy genç kızlarının yaşadığına üzüldüm...
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Yer İmleri