Sayfa 640/704 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690 ... SonSon
Arama sonucu : 5632 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Akşamki maçta Mert Müldür ü çok beğendim.,,,,defansda osayı,mert,gitmesse Ferdi,osterwolde (geçen sene çok hata yapıyordu,bu sene kendisini bayağı geliştirdi) defansda iyiler,,,iyi bir stoper alınabilir.Orta sahaya tekniği iyi,oyun kurucu bir adam alınması lazım.
    Forvete yırtıcı,adam eksilten Onacu ayarında bir oyuncu lazım,,bir de sağaçık,sol açık.5 kişi iyi transfer şart.

İrfan,Cengiz çok sakatlanıyorlar.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2. José Mourinho ya güveniyorum. ismail kartal veya okan buruk değil kesinlikle. yaptığı yapacaklarının teminatıdır. ali koçta bundan sonra tribüne gelir takımı yalnız bırakmaz. bedelli sermaye artışı mutlaka olacaktır. yeni sponsorluklarda yakında patlar. çok hareketli bir döneme gireceğiz kongre sonrası. bu hisse daha çok su kaldırır. yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    José Mourinho ya güveniyorum. ismail kartal veya okan buruk değil kesinlikle. yaptığı yapacaklarının teminatıdır. ali koçta bundan sonra tribüne gelir takımı yalnız bırakmaz. bedelli sermaye artışı mutlaka olacaktır. yeni sponsorluklarda yakında patlar. çok hareketli bir döneme gireceğiz kongre sonrası. bu hisse daha çok su kaldırır. yatırım tavsiyesi değildir.
    Ben de bedelli yapılacağına nerdeyse kesin gözüyle bakıyorum.Çok iyi kadro kurulacaksa mutlaka bir gelir kapısı yaratılmalı.Hissenin hızı da ancak bedelli ile kesilir bence. Bu sene cidden o sene olacak.Beklenen şampiyonluk gelir zaten kadro çok iyi…

4. ben bu morinyonun 3 ay sonra kovulacağına adım kadar eminim. adam daha önce çalıştığı 5 takımdan ayrılmış ve hepsinden tazminat almış.toplamda 5 takımdan 98 milyon avro tazminat almış. o büyük takımların kadrolarıyla iş yapamayan bu adamın fb de Mert hakan yandaş artisti ile iş yapacağını beklemek hayal mahsülüdür. boşuna şampiyonluk hayali kurmayın yoksa 10 sene yaşadığınız hayal kırıklığına 1 tane daha eklenir

Ali Koç,"Rüya takım kuracağız,ayrıca Fener hisselerinin h.a.o. %32 gibi çok düşük,önceki yıllarda maaş ödemesi için hisse satmıştık,yine kullanacağız"dedi.

Sermaye artırımından bahsetmiyor,sadece hisse satacağız diyor.
    Artık sermaye artırır öyle mi hisse satar,yoksa artırmadan mı satar,bilemem.
    Bu haber hissede nasıl bir yankı bulacak bakalım.

Baki Atılal,Fener hissesinin teknik düzeltmesi 130 dedi.

8. Hele bir durum bakalım, Ali Koç hafta sonu bir başkan seçilsin. Sonra gelecek sezonun en iyi kadrosu kurulsun. Ardından sportif başarılar üst üste gelmeye başlasın. Bu hisse buralarda kalır mı hep birlikte izleyelim. Bu arada rakip takımlar tel tel dökülmeye başladı şimdiden. Fenerle yeni sezonda baş edebilecek bir takım göremiyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 640/704 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •