Binlerin bazıları RTE nin ekonomiyi ve emekliyi daha kötü günlere götüreceğini düşünüyor bazıları da doğalgaz petrol çıkacak umuduyla yatıp kalkıyor. Reis işi biliyor bunların beynini mikiyor orayı hallettin mi uzaya pikniğe gidiyom de uzaya millet bahçesi yaptım sizi oraya götürecem de yerler.
Aslında işin rengi öyle değil...Sen bile gidip CHP ye oy basmak istemiyorsun...TAK Partiye alternatif kendi dünyanızdan adam arıyorsunuz...Buldunuz işte YRP ...Gidin ona oy verin....İnsanlar dikildiğinin farkında değil mi...Biliyorlar ama karşı mahallenin çocuklarının kendilerini yönetmesini istemiyorlar....
Bu arada Borsaya Vergi dediler si...attılar piyasayı...Sabahtan akşama fiktif işlemlerle likidite sağlanan büyük tahtalar artık dö...kaldıramaz a.q...
Bir si....dikleri kuş leylek kalmıştı sıra ona geldi....
Yrp alıyor da noluyo, kazandığı kaç yerde partiden istifa etti adamlar. Aşağılar kaypak olduktan sonra. Türksatla bir kaç gündür görüşüyordum. Altyapı talebime şu an cevap verebiliyormusun diye. Adamlar 1km kuzeyime 1 km güneyime kadar 2 cepheden gelmişler fiberle, sonra hop burda cihangir var diye bırakmışlar. O arada uzaya uydu falan gönderip sinirlendirelim şunu demişler. Adsl verelim diyor telekom altyapısıyla, e zaten altyapı getirmeyen telekom. Binaya telekom gelmeden yapamıyoruz diyorlar sonra... Kimi kime şikayet edeceğin belli değil. Telekomun zaten %65i varlık fonunda, %25i hazine maliye bakanlığındaydı heralde. Bi derman bulduğumda teknik hizmetlere çemkirmeye gidicem. Başvurum ne alemde sıfır mı hiç bir halt yapılmadı mı yoksa. Onaymış, projeymiş bir boklar ilerliyor mu diye. Ama zerre umudum yok.
Yer İmleri