Sayfa 644/999 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Viop LVII

SPOT kapanış, BofA satışı iyi azalttı, Piyasa mallanmış görünüyor!

2. Bozkurt dayı içinde 2 kg altın olan bir çanta buldum. Senin mi bu sizin kapının önünde yengem çöpe atmış olabilir senin altın olan çantayı.

Eşleşmede alanlar,

4. Sülalende senin gibi çok herhalde o işlere girdiğine göre hepsini eğitirim rahat ol ama en malı sensindir kesin hala kendi dünyanda bokunla kavga et salak
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Neyse son 15dk iyi oldu. El ayarlama fırsatı verdi. Teşekkürler pala.
    Herkese iyi tatiller.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu ib.. i ye dediler ki borsa 10.000 altına düşer mi?

KIVIRDI..efendim gri liste-kar yağarsa- IMF den kredi gelirse-uzaya çıkarsak...

KORKMA kimse sana bir şey yapmayacak..ama yine de konuşamadı...

Ben dedim: 40 gün içinde beklerim.YANILMAK ÖNEMLİ DEĞİL..AMA ADAM HER ZAMAN HAKLI ÇIKACAK KIVIRMADA konuşuyor.

''GRİ LİSTE OLMULUYSA RALLLİ..DEĞİLSE DESTEPE DÜŞERİZ''..Adamın dediği bu..AKLIMIZLA alay ediyor..mesele bunları önceden görüp poz. almaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt dayı içinde 2 kg altın olan bir çanta buldum. Senin mi bu sizin kapının önünde yengem çöpe atmış olabilir senin altın olan çantayı.
    Benim hatun ayrı bi Manyak,ons göçtü dedim, gitti bilezik almaya çok düştü deye mal mı alınır dibin dibi olduğunu bilmiyor uzunvadeci oldumu büüyle Ayasofya abi
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

formasyondan yürüyorsun ya apka
    bozkurt şahit ykbnk satışının olduğu gün bütün tahtalarımı sattım diye bozkurt karpuz kesecektik dedi onda mal çoşkuda satılır dedim ogun hemen grafı ters çevirdim yks de ilk 100 giremedim ama iyi okurum grafları
    aşağı kanal hareketlerini grafladım benim oyunum vıopa uymaz nerede uyar pozisyon açmada oda oyuncunun el becerisi ve oyunu ile alakalıdır kısa vade vıop ta çalışmaz bunları burada kaç kere yazdım .kendimce kendi katalizörlerimide koydum aşağı beklentimin nedenini paylaştık cam göbeği ortalamadan bir uyarı yaptık goy goy yaptın o ortalamayı niçin uyarıda bulunduğumu anlayan testerede kalmak istemiyorsa bekliyor.Formasyon kanal katlamasıyla 3.10-3.11 bitecek .
    bu bölge altı ile ilgilide düşüncemi paylaştımAyın 21 de ben düşüş beklediğimi beklediğim bantlara kadar yazdım benim için olay bitmiştir.Kenarda o bantlara gelmesini beklerim
    Bir insan malsa ona birşey anlatamazsın ayın 21 den beri anlatıyoruz mal mal aynı şeyleri yazıp duruyor sabah burada 2 kişiye laf sokmaya kalktı adam yerine koymadılar hala laf yetiştirme derdinde.hala bana adammı topluyorsun diyor ulan senin acizliğini anlatıyorum belki adam olursun millete sataşmazsın diye
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 644/999 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •