Sayfa 642/751 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Benim bu canlı yayından anladığım şu, fenerbahçe önümüzdeki 3 yıl üst üste şampiyon. yatırım tavsiyesi değildir.

2. 12 Numara ����
    @12numaraorg
    ·
    1 sa
    #SONDAKİKA

Ali Koç: "Büyüğümsün gel bir öpüşelim."

Aziz Yıldırım: "Gel bir sarılalım."

Aziz Yıldırım: "Tüm Fenerbahçeliler bir görsün" ����

Pazartesi tavanın habercisi olabilir mi ? yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    12 Numara ����
    @12numaraorg
    ·
    1 sa
    #SONDAKİKA

Ali Koç: "Büyüğümsün gel bir öpüşelim."

Aziz Yıldırım: "Gel bir sarılalım."

Aziz Yıldırım: "Tüm Fenerbahçeliler bir görsün" ����

Pazartesi tavanın habercisi olabilir mi ? yatırım tavsiyesi değildir.
    12 Numara Ali beyin trol sayfası, paylaşımlarına bakarsanız. Aziz bey iyi niyetle başlangıç yaptı,güzel de oldu. Aziz bey aday olmasaydi yine megolaman diye bilinen Ali bey bildiğini okurdu. Şimdi kim gelirse gelsin şampiyonuz. Mourinho büyük kazanim.

4. Fenerbahçe çağı başlıyor. Efsane bir final oldu. Beklenti gerçekleşti ayagina salar mi bilmem ama ben eklerim düşerse. 200 den aşağıda da satmam Tabii ki Ytd

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    957
    Lewandowski olur mu bilmem ama
    modric güzel olur....

6.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Fenerbahçe çağı başlıyor. Efsane bir final oldu. Beklenti gerçekleşti ayagina salar mi bilmem ama ben eklerim düşerse. 200 den aşağıda da satmam Tabii ki Ytd
    Salmak mı ? yarın sabah tavana hazır ol dostum. İki gündür gündemin en başına oturmuş bir takım. Geçen hafta bir ara türbülansa girer gibi olmasının nedeni Aziz Yıldırımın kazanma ihtimaliydi sadece. Çünkü bu durumda Jose Mourinho ve Mario Branco ile uyum sorunu yaşama ihtimali vardı. Şimdi hem bu durum ortadan kalktı hem de Aziz Yıldırım ile dostluk, beraberlik mesajları verildi. Bu durum hisseye çok olumlu yansıyacaktır. Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Lewandowski olur mu bilmem ama
    modric güzel olur....
    Modric yaşlı yahu, bize Kylian Mbappé gibi yıldızlar yakışır.

8.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    Salmak mı ? yarın sabah tavana hazır ol dostum. İki gündür gündemin en başına oturmuş bir takım. Geçen hafta bir ara türbülansa girer gibi olmasının nedeni Aziz Yıldırımın kazanma ihtimaliydi sadece. Çünkü bu durumda Jose Mourinho ve Mario Branco ile uyum sorunu yaşama ihtimali vardı. Şimdi hem bu durum ortadan kalktı hem de Aziz Yıldırım ile dostluk, beraberlik mesajları verildi. Bu durum hisseye çok olumlu yansıyacaktır. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Aziz başkan aday olmadan önce de vardi Koc ve Branco ve hisse 90-100 TL bandindaydi. Ama dediğim gibi final çok iyi oldu ama bu kez de acun firildagi ortalığı germeye çalışıyor

Sayfa 642/751 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •