Sayfa 422/823 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 6579 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bu final yorumdan, bundan sonrası AYI piyasası öldük bittik çıkmasın lütfen,..

ama bitecek olan 24 hafta longun devamı,
    8 hafta short,..ve bu 8 hafta short, 4 + 4 formatında iki bölümlü,..

esasen YKB olayı olmasa idi, yani insider trading ben ilk 4 yatay hafta üzerinde durmayacaktım,..çünkü zaman bir birde oturacak ve biz bu başlayacak ilk 4 hafta yatayına, aslen tepe seviyeden düşerek gelecektik,..yani yatay düşüş tandanslı bir yatay olacak, sonraki 4 haftasında bu defa belittiğim üzere agresif tarazda short olacaktı,..
    ve sonra gelecek 9L haftalarla önce tepki sonra long olarak bu defa bir yükseliş olacak ve ömuhtemelen bu 4 cent civarlarında çift tepe yapıp oaradan çözülerek ABD başkanlık seçimlerine bağlanacaktı,..düşüncem bu şekide idi,

ama şimdi insder trading oluşturduğu bozuk grafikle ve zig zag lar la böoğuşmak durumundayız,..yukarıda bunu söyledim şimdi tekrar ettim,..

işte konuya başlarken bahsettiğim ve aslında boyun çzgisi ve alt/üst olma dışında özelliği bulunmayan 11160.xx burada zig zag ta sahne alıyor ve birden önemli hale geliyor,..extrem olağanüstü bir global durum olmadıkça 11160.xx önemli ve çalışır, çalıştırır, kurar, kurgular hale dönüşecek,..
    mesaj 3273, 3299 ve 3300 den devamla,

yeni zaman analizim 8S olarak devam edecektir,...
    bu 8 haftalık süreçte genel beklentimse 4YS+4S=8S olacaktır,...

YS=yatayda ama short ağırlıklı, yani fiyatlar üzerinde bir baskı hissetmek,..ancak düşüştede tam netice alamamak,
    S=S ise, short piyasa olup, YS nin nihayetinde bir yerden sonra agresif shorta dönüşmesi , işte bu ikisi,
    4 + 4 formunda iki bölümlü olacak sanki,..ilk 4, YS,...ikinci si 4S,...tarzında agresif sayılabilecek short olmalı,..

geneli düşmek olan bu 8S hafta bitiminde, peşi sıra geneli yükselmek olan 9L hafta beklediğimden, alıntıda olduğu üzere bundan AYI piyasası, öldük, bittik anlaşılması lütfen,..

8S haftalar, biz bayrama girdiğimizden, oricinimiz olan SPX ten, 1 hafta gecikmeli başlar ve 17 haziran yerine, 24 haziran pazartesiden start alır,...

bu haliyle, ...24 haziran-9 ağustos tarihleri arasını kapsar,...bu durumda bayram münasebeti 1 hafta geciktiğimizden, 4YS, 3YS olarak güncel hale gelir,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. buna karşılık bir noktada zaman anlizini de doğruladığım yelpaze analizim ise 13 haziranda son buldu ve 44 günlük yeni zaman başlattı, yelpaze analizin den de bir noktada zaman analizi elde edebiliyoruz ve bu haliyle zaman analizinden 2 ün önce yeni sayfa açtı,..

bu iki gününü önce başlama nedeniyle çıkarsam 42 gün elde ederim,..zaman analizime dönersem bu defa o da 8 hafta ve iş gününden hesaplarsak 8x5=40 gün,...bu rakamların eş güdüm sağlaması elbette genel zaman analizimi, yalpaze analizi ile zaman analizi yönüne tartabilmem sonucunu çıkarıyor ve yaptığımızda esasen hep bu,..çünkü bu ilk değil hep böyle,...

hep böyle bu,..

başkaca olurda ben zaman da yanılırsam, yelpaze bunu engelliyor, bu da takip edenlerime bir notum olarak köşede dursun

3. mesajlar 3368, 3369 ve 3370 den devam edersek,...

geneli düşmek olan 8S ve geneli yükselmek olan 9L tarzında 17 haftalık daha bir dönem analiz edeyorum,

8S den sonra 9L başladığından burada tek tartışılacak konu şudur,...9L için:

1.yeni zirveler gelecek mi?...,
    2.yoksa çift tepede mi kalacak?...,
    3.yoksa mesaj 3345 de etiketlediğim ve etiket 2 olan bir önceki YKB zirvesinin altın da mı kalacak?

bütün bunlar şimdiden hazırladığım mesaj 3357 de yelpaze anlizinden hazır olacak ve argumanlarımız bunlar olacak,...

diğer bahsettiğim ''zig zag hayat'' ise, yelpazenin +2 gün olması ile mesaj 3345 yönünde zaten gerçekledi ve bana göre ''zig'' tamamlanmış olabilir? eğer tamamlanmadı ise yelpaze bunun nerde tamamlanacağını zaten yakalayacaktır

4. bütün bunlara bir ilave yaparsak o da şudur,

mesaj 3345 ve 11160.xx, a/ü
    mesaj 3357 ile 11327.xx a/ü olarak güncel olmuştur,...ilgili grafiklerini zaten paylaştım aşağıda çoklu vereceğim

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 3326 ve 3337 den devamla,...

etiket 2, olmayan tepe,...
    etiket 3, olmayan dip, 2 sahte ise, 3 te sahtedir,
    etiket 1, son kalınan gerçek tepe,..eğer YKB spekülasyonu yapılmasaydı, mesaj 2679 zamana göre, son 3L haftada etket 1 geçerek yeni tepe ( yeni1000 puan) yapacak ve zamana 1 e 1 de oturacak, gelecek hafta satacaktık, tabi burada sadece YKB değil beraberinde aynı kişlerin bayram hesabıda var,..ilaveten 11,12 haziran FOMC ama o bu günden TDİ ye belli oldu,
    etiket 4, bkz topk başı ve yarılanmaya kalan gün sayısı, kalan gün 3 gün, düz hesap 13 gündür satıştayız bu o yne doğru 3 gün daha satabilir demek,..
    mavi yelpaze şapkaları, biri YKB haberiyle oluşan sahte tepeye, diğeri 11160.xx in boyun çizgisi olduğu gerçek tepeye mesajlar 3124, 3125 ve özellikle 3129,..çizgi 1 e 1 lerine dikkat edin, bu hep böyle,..
    11160.xx alt/üst, günlerdir tekrarladığım ve etiketlediğim değer, mesaj 3129 da boyun çizgisi, normalde YKB spekülasyonu olmasa idi, etiket 3 sahte dibi, 10826.xx yerine daha aşğılarda, 10492.xx civarı oluşacak ve zamnda son 3L haftasına buradan oluşacak yükselişle 11160.xx yukarı kırılarak gidecek hem layıkıyla yeni 1000 puan yapacaktık (bkz mesaj 3097 ve 3108), hemde zaman otracaktık,.diğer etkenler kurban bayramı ve fomc,..
    kırmızı ve yeşil ok, 11160.xx alt üst altında kaldığımızdan, üstüne çıkılmadıkça (sanmıyorum) tahmini yönüm,..
    sarı oklar, indikatör bölümünde en solda iki rakam bu gün günlükte 1 e 1 oldu, bu farklılaşmadıkça kırılım gösteriyor,..bkz mesaj 3326,..ve bu bayrama kala 3 gün olası, 11160.xx ten aşağı yönde uzaklaştıkça dercesi ve şiddeti artar, yakınlaştıkça azalır,..

bütün bunlardan yola çıkarak 11160.xx atında ve etiket 1 gerçek tepeye istinaden önümüzdeki hafta zamanda son L haftamız olsada (mesaj 2679 24 hafta bitiyor), bu L haftanın bir bölümünün agresif satış yönünde olacağını, bayrama kala ise bu agresif satışın tepkiyle toparlanacağını umuyor bekliyorum,... fakat bunu grafiğe bakarak ve 11160.xx mevkisini bilgiler ışığında reel yön olarak gördğümden bu böyle, ilave edersem bir süredir kırılan küçük hisselerinden diplerine hissesine göre bir %5 -10, bazılarında daha fazladır kırılma gördüğümden, ...bunu görerek ve bu ikisinin yani endex tarafla, küçük tarafın hep bahsettiğim kavuşmalarının zeminininde bu olabileceği düşüncesiyle,..yani artık ayrışma yok, çünkü endex te sahte tepeden de başlasa 13 gündür düşüşte
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 3345 ve 3356 dan devamla,...

mesaj 3345 artık güncelliğini yitirmiştir,..mesaj 3357 yani bu mesaj güncel durumdur,..mesaj 3345 deki etiket 2 ve etiket 3 sahtelikleri, önümüzdeki 40 gün sürecek bir süreçte,...bu sahteliklerini bırakarak gerçekliklere dönüşecektir diye tahmin ediyorum,...

40 gün yeni zamandan geliyor,..haftaya 24 haftalık zaman paketi bitecek ve 8 haftalık yeni zamn başlayacaktır,..yelpazeye göre bitecek olan zamandan 2 iş gümüz vardır,..muhtemelen bu 2 gün o nedenle fırıldaklık peşinde geçebilir, yön göstermeyebilir,..

yeni zaman başlangıca güzel oturursa geçmiş mesajlarda bahsettiğim zig -zag hareketten kurtuluruz, aksi zig zag hareket bizi zorlayacaktır,...ancak yen zaman tahminimce ilk 4 haftası yataysa bu zig zag tan nasıl kurtuluruz anlaşılması zor olacak,..

sonuç saatlik ve özellikle 5 lik trendler iyi sonuçlar üretebilir,...
    bakınız mesaj 3345 ve 3357,..

6. 11327.xx a/ü ye doğru son durum,..ve bir zag zag için, zig dediğim durum nerede ise oluşmuş,..

8S bütününde, spx de ilk 4YS ama bayram tatili nedeniyle bize kalan 24 haziran başlangıçlı 3YS de dediğim ilk bölüm bu bölgeyi yatayda belli bir bant aralığında trade edeceğimizi düşünüyorum,

7. herkese bol şans ve iyi bayramlar diliyorum,...

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    mesaj 3345 ten devamla,...

etiket 1, gerçek tepe,..
    bu sürede oluşan cari piyasada,..bu cari piyasayı son düşüş trendi oluşturmuştur,..11160.xx yerine yeni alt/üst değerimizdir,..

11160.xx ''11327.xx'' e revize olmuştur,..buna göre,..

11327.xx yukarı yönde geçildiğinde, fiyatlar 11494.xx üstünde kalırsa, long başlatır
    11327.xx aşağı yönde geçildiğinde, fiyatlar 11160.xx altında kalırsa, short başlatır,..

11160.xx short başlatır diye yine bulduk ancak, biz bunun üstüne long başlatıyorduk, long buradan değil, onun yerine 11327.xx ten başlıyorki, başlaması da yetmez, 11494.xx üstü kalması gerekir,..

mesaj 3356 ve mesaj 3357 den devamla,

sabah açılıştan bu yana 11327 alt Üst sonrasında 11494.xx ten long bölgedeyiz,..d1 de direncimiz var,...bu gün olmasada yarına 11494.xx üstü kaldıkça bu direnci geçmeyi deneyecektir,..

Sayfa 422/823 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •