Sayfa 125/998 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bilgi sahibi olmadan, dötünden uyduranlardan değilim.
    Geçenki durumdan dolayı sinirin geçmemiş hata yaptım diyemiyon dötünden uyduruyon demekle olmaz. Ben hiç o zaman dötünden uyduruyon dedim mihristiyana verdiğini biliyordum ama hristiyan olduğunu bilmiyordum.
    Sen konuya hakimsin şimdi bu hatun hristiyanlıktan istifa etti mi yeniden ateist mi oldu yoksa imana gelip müslüman mı oldu.
    Yazda dötümüzden uydurmayalım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    En pahalısı gravyer diye biliyorum, obruk daha ucuz olmalı. Stok yaptığınız ürünlerin fiyatlarını da yazar mısınız sayın heval?
    Urfa peyniri ; 5 kilo 1350
    Kaşar da aynı fiyat ..Bazı markalar daha pahalı kilo 420 ye kadar çıkıyor...Migrosta hasmandıra gibi...

Gravyer 500-700 arası kaliteye göre değişiyor...

3. Simdi sayko gelir dagitir bu fiyatlari..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Simdi sayko gelir dagitir bu fiyatlari..
    Sayko nun alışveriş yaptığı yerleri bir bulabilsem Aynı paraya Stok oranımız en az %50 daha fazla olur...

Happy center dedi , burada 2 şubesine gittim et-balık eti bulamadım adam direk migros fiyatından satıyordu...

5. arap ümmetçileriyle fedaileri devletin bütün kadrolarını kuşatınca millette aç kalmamak için arap ağzı yapıyor arap pozları veriyorlar aslında hiç biriside arapların dinini yaşamıyorlar yarın siyasal iklim değiştiğinde maskelerini çıkarırlar biz bunlarıtanıyoruz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Geçenki durumdan dolayı sinirin geçmemiş hata yaptım diyemiyon dötünden uyduruyon demekle olmaz. Ben hiç o zaman dötünden uyduruyon dedim mihristiyana verdiğini biliyordum ama hristiyan olduğunu bilmiyordum.
    Sen konuya hakimsin şimdi bu hatun hristiyanlıktan istifa etti mi yeniden ateist mi oldu yoksa imana gelip müslüman mı oldu.
    Yazda dötümüzden uydurmayalım
    Geçenki durum ne hatırlamıyorum, hata yaptıysam mutlaka yanlış bildiğim şeyler vardır niye kabul etmeyeyim?

Son bilgi vaftiz ismi de Maria Seitaridis.

Bildiğim sıralama şöyle, sünni islam-> ateist -> rum ortodoks -> şer-i islam bunu ben uydurdum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sayko nun alışveriş yaptığı yerleri bir bulabilsem Aynı paraya Stok oranımız en az %50 daha fazla olur...

Happy center dedi , burada 2 şubesine gittim et-balık eti bulamadım adam direk migros fiyatından satıyordu...
    Sayko ve TÜİK aynı yerden alışveriş yapıyor olabilir.

8. Bu ara çöpe atmak yerine 3 harflilerde temel gıdaya sağlam indirim yapıyor ama tarihi 3-4 gün kalmıştı genelde bu kadar az günü kim tercih eder bilemiyorum peyniri yumurtayı .15 li L boy yumurta 22.95 di mesela dün görmüştüm o aklımda kaldı ama tüketemeyeceğim için bedava verseler almam .

Yağlı döş rulo kıyma 314 orta yağlı 344 yağsız 399 antrekot 499 kontrafie 449 stroganoff 399 Ebk market fiyatları hala böyle diye biliyorum

Sayfa 125/998 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •