Sayfa 427/529 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Elinde hisse var diye aleni reklam ve algı yapıyor. Utanmaz herif.
    demek fon denince tefas fonlarını anlıyordun. çöp olduğunu şimdi herkes biliyor. senin için fazla bir şey yazmaya gerek yok. kendini ortaya yazdıklarına koymuşsun. sen istesen de benim yazdıklarımı anlamazsın. Buraya yazdığım yazıların ne anlama geldiğini, anlıyan anlıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    demek fon denince tefas fonlarını anlıyordun. çöp olduğunu şimdi herkes biliyor. senin için fazla bir şey yazmaya gerek yok. kendini ortaya yazdıklarına koymuşsun. sen istesen de benim yazdıklarımı anlamazsın. Buraya yazdığım yazıların ne anlama geldiğini, anlıyan anlıyor.
    *17 den aldım 17.20 den sattım düşsün alacam spek hadi düşür orda aldım burdan satarım fonlar aldı (ucacazzz) . Yazdıkların bunlar . Kime ne faydan oldu ? Ne kazandırdın cante forumuna ? 0... Fonların aldığına inanan ama satacağına inanmayan bir çöp Neyse cevap verme seviyeni koru

Herkes gergin.
    Elinde hissesi olanlar da gergin, eminim spek, tahta yapıcı, patron adı her neyse onlar da gergindir.
    Zaman her şeyin ilacıdır.
    Bekleyip göreceğiz neler olacak.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    *17 den aldım 17.20 den sattım düşsün alacam spek hadi düşür orda aldım burdan satarım fonlar aldı (ucacazzz) . Yazdıkların bunlar . Kime ne faydan oldu ? Ne kazandırdın cante forumuna ? 0... Fonların aldığına inanan ama satacağına inanmayan bir çöp Neyse cevap verme seviyeni koru
    seviye ve sen,?
    hayvanlar aleminden kaçtın galiba.

5. Günaydın herkeze geçen demiştim sayın egeduk 16 üzerinde almam diye sizde az bir şakayla takılmıştınız😃 şimdide diyorum tamamen kendi, düşüncem 15 üzerinde almam isterse tavan tavan gitsin aslında bölündük ten sonra bakmak lazım şuan yeni hikayeler lazım can teye henüz ufukta kapda bir gelişme yok gibi alana veriyor zaten sıkıntı yok, sorun burda işte her isteyene vermediği gün hisse gidiyor demektir

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Günaydın herkeze geçen demiştim sayın egeduk 16 üzerinde almam diye sizde az bir şakayla takılmıştınız[emoji2] şimdide diyorum tamamen kendi, düşüncem 15 üzerinde almam isterse tavan tavan gitsin aslında bölündük ten sonra bakmak lazım şuan yeni hikayeler lazım can teye henüz ufukta kapda bir gelişme yok gibi alana veriyor zaten sıkıntı yok, sorun burda işte her isteyene vermediği gün hisse gidiyor demektir
    Doğru söylüyorsunuz.
    Yeni şarkımız gelsin o zaman.
    [emoji23]

https://youtu.be/lB6-a0wcJfk?si=mallZbmTQfWoowQf

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Günaydın herkeze geçen demiştim sayın egeduk 16 üzerinde almam diye sizde az bir şakayla takılmıştınız�� şimdide diyorum tamamen kendi, düşüncem 15 üzerinde almam isterse tavan tavan gitsin aslında bölündük ten sonra bakmak lazım şuan yeni hikayeler lazım can teye henüz ufukta kapda bir gelişme yok gibi alana veriyor zaten sıkıntı yok, sorun burda işte her isteyene vermediği gün hisse gidiyor demektir
    aynı hareketi odas ta da yapmıştı.8,5 tan 4,5 a gelmişti

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    seviye ve sen,?
    hayvanlar aleminden kaçtın galiba.
    Fazla havlama da sana verilen işi yap, surdan aldım burdan satıyorum geyiği yap,spege blof falan çek burada.

Sayfa 427/529 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •