Sayfa 430/529 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Elektriğe zam yapılmasını hiç bu kadar istememiştim.
    [emoji23]
    Temmuz başı zam kesin , zam oranı belli değil.
    Belki bu beklenti ile Çarşamba Perşembe gibi hareket gelebilir.
    elektrikten önemlisi cuma günkü karar. tek korktuğum yer orası

2.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    valla çok ince hesap yapan bir ekip.
    bugün fon bozdum.
    bu fiyattan bölünür ihtimaline oynadım.
    zaten şimdiye kadar aldığım en ucuz hisseyi de bugün almış oldum.
    adamlar akademi gibi. her gün bir şeyler öğretiyorlar.
    Esseklikte master yapmışsın

3. Bu arada bana hakareti başlattığı için bir şeyler yazsam da herkesin kazanmasını isterim. Herkse iyi seanslar bana müsade

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Esseklikte master yapmışsın
    hangi üniversitede yaptın.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Bu arada bana hakareti başlattığı için bir şeyler yazsam da herkesin kazanmasını isterim. Herkse iyi seanslar bana müsade
    uğraşma herkes kimin ne başlattığını görüyor okuyor biliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Ortaklık demek; bir şirketin yönetiminde söz sahibi olacak şekilde hissesini satın almak demek. Dolaylı ortaklığı ise olası ABD ambargo riski nedeniyle tercih etmişler ve bu gayet akılcı. Şöyle düşün: Elinde ODAS hissesi olanlar aynı zamanda dolaylı olarak CANTE ortağı. Ancak, CANTE'deki olası bir sıkıntı durumunda hiç bir sorumlulukları yok.

Burada da aynı durum söz konusu. Bunlar rahmetli Turgut Özal'ın çocukları, merak etme senden benden akıllı adamlar.
    Gelmişken 1-2 laf edip gideyim dedim...

Yukarıdaki yazım ve bundan önceki takas değişimlerine ilişkin tablolar geride duruyor...Malum hisse satışından o dönem sermayenin % 30'una denk gelen miktarda hissenin genel kurulda hiç kimse tarafından temsil edilmemiş olması ve en son yapılan toptan satış işlemini birlikte değerlendirdiğimde, bu gizemli grup çok büyük ihtimal Venezuela'daki şirkette ve dahi CANTE'de yüksek oranda hakim konumdalar...Bakın tekrar söylüyorum bunlar benim -eldeki verilere göre- kendi çıkarımlarım...Haliyle o tarafta şirketi zora sokacak bir oluşumun içerisine giremezler, bu bakımdan sıkıntı yok gibi duruyor...ABD ile F-16 satışının onayı da dahil olmak üzere son dönemde yaşanan olumlu gidişat, Exxon yetkililerinin en üst düzeyde temaslarda bulunması vs eklediğimde oralarda bir şeyler var ama ne ? Şirketin yatırımcı ilişkilerinden çok çektim zaten sorsan da söylemezler bu türden bir içsel bilgiyi...Ama bilen biliyordur...

Son olarak şunu söyleyeyim, CANTE için Venezuela konusu olmazsa olmazdır dostlarım...Çünkü ülkemizin ekonomik durumu termik santral işletip para kazanmaktan çok uzak bir noktada maalesef...Muhakkak stratejik bazı hamleler olması lazım...Tamam, borcu harcı yok ama ürettiği enerjiyi satacak yer de bulamıyorlar ve ayrıca vergi bulma uzmanı bakanımız Mehmet beyin son "karbon ayak izinin vergilendirilmesi" ile ilgili beyanını hafife almamak gerekir...Muhtemeldir ki, Erdoğan'ın hocası sayılabilecek şirket üst yönetiminin bu gidişattan önceden haberi vardır ve ona göre tedbir almıştır...Almıştır da sayın Erdoğan "dün dündür bugün bugündür" felsefesinin de ötesinde dünyanın en pragmatik lideri...Güvenilir mi, bilemedim !...Gerideki "devam eden belirsizlik" konusuna da böylece belirsiz içerisinde belirsizlik yaratmak suretiyle kısmen açıklık getirmiş oldum sanki...

Saygı ve hürmetlerimle
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sayın üstadım, gerek bu başlığa gerekse de şahsen benim teknik analiz tecrübelerime yaptığınız katkıyı her zaman ifade ettim, yine tekrar ediyorum...Bu hususta size minnetarım...Ancak, benim o dönem CANTE'deki total parasal pozisyonuma ve süreç içerisindeki alternatif yatırım araçlarının getirilerine baktığımızda aksine hem paramı hem de sağlığımı kaybettim...BES kararı almamdaki en büyük sebep de sağlıkla ilgili gelişmelerdir zaten...

Borsada trade etmek çok yorucu bir iş ve geçmişte dönem dönem astığım işlemlerden de anlaşılacağı üzere (bazen günlük 300-400 bin lot çevirdiğim olmuştur, günlük diyorum dikkat buyurun) bir o kadar riskli...Hele de bu tahtada olduğu gibi bu alemin en usta oyuncularının algoritmik işlemlerini yapan robotların var olduğu yerde işlem yapmak her babayiğidin harcı değil...Net ! O bakımdan, ben her zaman buradaki arkadaşlarıma dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunmuş, kredili işlemlerden uzak durmalarını hatırlatmıştım...Bugün de aynı noktadayım...

Bu açıdan sizi ayriyeten tebrik etmek gerekir ki, böyle bir tahtada çok kısa vadeli grafik ve indikatörlerle uzun bir süreç içerisinde trade etmek...Yazarken bile yoruldum...
    hocam gider ayak cantenin son durumuna ilişkin öngörünüzü paylaşabilirmisiniz..şüphesiz sizin okumanızın özel bir degeri var tüm formdaşlar için..

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sayın üstadım, gerek bu başlığa gerekse de şahsen benim teknik analiz tecrübelerime yaptığınız katkıyı her zaman ifade ettim, yine tekrar ediyorum...Bu hususta size minnetarım...Ancak, benim o dönem CANTE'deki total parasal pozisyonuma ve süreç içerisindeki alternatif yatırım araçlarının getirilerine baktığımızda aksine hem paramı hem de sağlığımı kaybettim...BES kararı almamdaki en büyük sebep de sağlıkla ilgili gelişmelerdir zaten...

Borsada trade etmek çok yorucu bir iş ve geçmişte dönem dönem astığım işlemlerden de anlaşılacağı üzere (bazen günlük 300-400 bin lot çevirdiğim olmuştur, günlük diyorum dikkat buyurun) bir o kadar riskli...Hele de bu tahtada olduğu gibi bu alemin en usta oyuncularının algoritmik işlemlerini yapan robotların var olduğu yerde işlem yapmak her babayiğidin harcı değil...Net ! O bakımdan, ben her zaman buradaki arkadaşlarıma dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunmuş, kredili işlemlerden uzak durmalarını hatırlatmıştım...Bugün de aynı noktadayım...

Bu açıdan sizi ayriyeten tebrik etmek gerekir ki, böyle bir tahtada çok kısa vadeli grafik ve indikatörlerle uzun bir süreç içerisinde trade etmek...Yazarken bile yoruldum...
    Üstadım, ilgi ve paylaşımınıza teşekkür ederim.. bende sizin temel paylaşımlarınızı yakından takip ettim ve yararlandım.. borsadaki süreçleri takip ederken yarattığı baskı ve stresi her zaman bir sorun oluyor...ara sıra bu anları eğlenceyle geçiştirmeye çalışsam da tamamen kurtulmak pek mümkün olmuyor ve sağlığımızı da olumsuz etkileyebiliyor...yeni yatırım kararınızla size bol ve daimi kazançlar, yaşamınızda da sağlık ve huzur dolu günler dilerim.. Saygılarımla..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 430/529 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •