Originally Posted by
Hissedarxd
Sayın üstadım, gerek bu başlığa gerekse de şahsen benim teknik analiz tecrübelerime yaptığınız katkıyı her zaman ifade ettim, yine tekrar ediyorum...Bu hususta size minnetarım...Ancak, benim o dönem CANTE'deki total parasal pozisyonuma ve süreç içerisindeki alternatif yatırım araçlarının getirilerine baktığımızda aksine hem paramı hem de sağlığımı kaybettim...BES kararı almamdaki en büyük sebep de sağlıkla ilgili gelişmelerdir zaten...
Borsada trade etmek çok yorucu bir iş ve geçmişte dönem dönem astığım işlemlerden de anlaşılacağı üzere (bazen günlük 300-400 bin lot çevirdiğim olmuştur, günlük diyorum dikkat buyurun) bir o kadar riskli...Hele de bu tahtada olduğu gibi bu alemin en usta oyuncularının algoritmik işlemlerini yapan robotların var olduğu yerde işlem yapmak her babayiğidin harcı değil...Net ! O bakımdan, ben her zaman buradaki arkadaşlarıma dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunmuş, kredili işlemlerden uzak durmalarını hatırlatmıştım...Bugün de aynı noktadayım...
Bu açıdan sizi ayriyeten tebrik etmek gerekir ki, böyle bir tahtada çok kısa vadeli grafik ve indikatörlerle uzun bir süreç içerisinde trade etmek...Yazarken bile yoruldum...

Üstadım, ilgi ve paylaşımınıza teşekkür ederim.. bende sizin temel paylaşımlarınızı yakından takip ettim ve yararlandım.. borsadaki süreçleri takip ederken yarattığı baskı ve stresi her zaman bir sorun oluyor...ara sıra bu anları eğlenceyle geçiştirmeye çalışsam da tamamen kurtulmak pek mümkün olmuyor ve sağlığımızı da olumsuz etkileyebiliyor...yeni yatırım kararınızla size bol ve daimi kazançlar, yaşamınızda da sağlık ve huzur dolu günler dilerim.. Saygılarımla..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri