Sayfa 586/736 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. Allbatross portföy hisse senedi fonları nasıl sizce?

2.  Alıntı Originally Posted by Harita Yazıyı Oku
    Allbatross portföy hisse senedi fonları nasıl sizce?
    LLA üzerinden cevaolayayim. Bu fonun izahnamesinde albatros portfoyun sahibi olan Ali ercanin borsada halka açık olan şirketlerineporrfoyun yüzde 30una kadar yatırım yapabilecegi yaziyor. Yani albatros patronu fon parasi ile kendi hisselerine ciddi oranda yatırım yapabiliyor. Ayrıca son süreçte tefasda en çok kaybettiren hisse senedi fonlar arasinda albatros portfoyun fonları gözüküyor.

3.  Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    LLA üzerinden cevaolayayim. Bu fonun izahnamesinde albatros portfoyun sahibi olan Ali ercanin borsada halka açık olan şirketlerineporrfoyun yüzde 30una kadar yatırım yapabilecegi yaziyor. Yani albatros patronu fon parasi ile kendi hisselerine ciddi oranda yatırım yapabiliyor. Ayrıca son süreçte tefasda en çok kaybettiren hisse senedi fonlar arasinda albatros portfoyun fonları gözüküyor.
    Patron banada guven vermiyor ama Gökhan uskuay sanirim albatrosta çalışıyor onun icin sormuştum

4.  Alıntı Originally Posted by Harita Yazıyı Oku
    Patron banada guven vermiyor ama Gökhan uskuay sanirim albatrosta çalışıyor onun icin sormuştum
    Gokhan uskuay albatrostan ayrıldı ama tarihi hatırlamıyorum. hatta bu başlıkta da konuşulmuştu.

5.  Alıntı Originally Posted by Harita Yazıyı Oku
    Allbatross portföy hisse senedi fonları nasıl sizce?
    Bence çok riske girmeyin. Bilindik ve kendini kanıtlamış olanlardan devam edin.

6. Teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by Para Baronu Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar. 2020 yılından beri borsada hisse yatırımı yapıyorum. Kızıp sattığım hisseler oldu.

Yakın zamanda araştırdığımda bazı fonların aynı süre içinde benden kat kat daha çok kazandığını gördüm. Bu yüzden hisse yatırımı yerine kademeli olarak hisseleri satıp tamamen fonlara geçmeye karar verdim.

Elimdeki hisseler de aslında abidik gubidik değil geçmişi sağlam hisseler. Yine de fon yöneticisi hisseleri benden daha profesyonel yönetir diye düşünerek bu karara vardım.

Kararımdan yüzde 100 emin olmadığım için burada paylaşmaya karar verdim.

Sağlıcakla kalın.
    Evet ben de sizin gibi yapacağım.
    Beceremiyorum bu işi ya...
    Hayırlı olsun

8. Hafta sonu getirileri:
    IIH % 0.35
    IPB % 0.53
    IAE %0.62

Sayfa 586/736 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları