Sayfa 289/475 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 3795 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    6.8 milyon lot kaldi..
    1 aylik takas Citi 8.2 milyon satış..

4 milyon lot kaldi...son iki gün hariç..

Leyla ve vedat hızlı bitiriyorlar..
    Pardon kurumsala vermişlerdi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
     Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    Bu şirketin en büyük sorunu tahtanın spekülatörü yada yurtdışı vs den işlem yapan patronların işlem ve mal toplama stratejisi.2016 Kasım dan beri Alarko ile ilgileniyorum.Hareket tarzları hiç değişmedi 1.90 larda ki veya pandemide ki hareketlerle şu an ki hareketler aynı.Aşırı olumlu haberlere çoğu zaman kısmi olumlu tepki verirken.(2022 kömür hedgesi sonrası korkunç kar geldi.1 seferlik bu dendi küçümsendi)Şimdi de tarım yatırımı dendi küçümsendi, pil yatırımı, enerji depolama vs. Ama bir kerelik yüksek gelen kar sonrası geçen yıl ciro çok düştü diye kıyamet kopartılıyor.E hani o 1 kerelik afaki kardı, şimdi niye bunu baz alarak düştü diyoruz 2021 karını baz al arkadaş ya da 2020 yi al, 3 senelik bak.Bu yıla kadar harika sat allar yaptım..Ama bu sene 142 den 102 ye geldi ben de yakalandım.Cebe girmiş müthiş kar minimize oldu.Bilanço EM den zarar görmez lafı ve aşırı iyimserlik güzel teknik grafik ve 5 günde 145 ten taban vs 115 lere çöküşte tutuklu kaldım.2024 3 aylıktan ümitliydim, genel kurulda herkesle konuştum EM darbesi 1 kerelik vs dendi umut ettik 3 aylıkta fiktif bir zarar çıktı
    milyon dolara. çok iyi hatırlarsınız yine bir darbe daha 0-2tl. Bu hissenin tahtacısı mı diyelim speki mi diyeyim, acaip biri.Defolun gidin lan diyor bu milyon dolar kar potansiyeli olan şirket rası benim at koşturduğum yer eroinman gibi acı çek müptela ol satma bekle anca öyle para kazanırsın or.Alıp süpürüp götürmüyor.Kan, göz yaşı,ter her şeyi yaşacaksın Alarko için.Ben türk borsasından çok çekinmiyorum ama uluslararası durum ve savaş olayları beni geriyor.Ters bir durum olursa 2028 e kadar ızdırap içinde Alarkoyu bekleyemem.Ne gereği var sat 2-3 sene sonra al kafasındayım.Stoplarımın altına inerse basar çıkarım.Grafik al verdiğinde tekrar alırım.Ben bu hisseyi 2-3 kere çevirdim benim satış maliyetim 220-250 ye geliyor neredeyse.Bu seferde 90 a alıp 145 e verememiş olurum.Kolu keser çıkarım.Alarkonun iyi huylu bir speki yok, derdimiz bu aslında.Bir bossa bir mavi bir sasa, kontrolmatik borusan speki olsa ya da şu an 200-300 tl den işlem görüyordu.Yol çok uzun ve ödülü de büyük. 2018 DE CENAL KARABİGA açıldı para basacağız derken hisse 1.90 a düşüp feci zarar yazmıştık kur ve kömürden.Allah muhafaza aklıma o kabus günleride geliyor.Bu Alarko tekrar 600-700 milyon dolara düşse de şaşırmayacağım.Sonra 3-4 milyar dolara gider belki.Ben riskimi yöneteceğim, zar atmayacağım 2018 gibi.Saygılar sevgiler.
    sn fuma güzel bilgilendirici yazınız için teşekkürler...

utanmasa düşürecek bir ara müthiş fazi düşürme öncesinde Naci Ağbalın gidişinde 200 milyon dolar kar potansiyeli olan şirket 200 milyon dolara satılmaz diye neredeyse herkese yalvarıyordum alın diye... ama mızrak bu defa çuvala sığmıyor şirket borcu neredeyse 0 ( BAKAD borçları, ALGYO nun teşvikli kredisi ve seralar için finansmanlar dışında borç yok hatta nakitler fazla). BAKAD geliri ile Kazakistan tamamlanacaktır diye düşünüyorum. şirketin hisse ederini 1 milyar dolardan aşağısına düşürürler ise akıllı olan arabasını satar alır demek lazım ( bende alacak para kalmadı kamyonla idare eder 3e beşe bakmaz arabamı satarım, alan çıkarsa kirazlığı da satabilirim ama o kadar uzun sürecek bir satışa riske girememe. malum emekli maaşlarıyla da bir yere varılamaz alım bazında)...

kısaca o günlerin benzerindeyiz. yukarıda sn Britshin paylaşımındaki değişiklik ile
    eğer imar problemleri çözülür ise sadece 1 milyar dolara yakın gelirin RİVAdan gelme potansiyeli var iken bu kadar riske giremezler... borçsuz bir CENAL ve MERAM bile benim gözümde hisse fiyatını 5 doların üzerinde tutmaya veya katlamaya yeter. ben kendi adıma trader değilim ve bir şekilde hedefim kadar olmasa da yeterli yatırımımı yaptım. eğer satmak zorunda kalmazsam iplikçinin beni ve benim gibileri dökmesi mümkün değil. artık mızrağı parlatma dönemleri gelmeli ve sattıkları belki de virmanladıkları hisseleri daha ucuzdan toplam dönemi geride kaldı. 3-4 milyar dolarlık 2028 deki piyasa değeri dolar bazında hisse başına 8 dolar civarına gelir ki bence bu rakam 2 ye katlanabilir. kimbilir belki de züğürt tesellisidir...

zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Tübekar abem, bizim köylülüğümüz evimizin etrafında 2 dönüm arsa olup da orada beçevanlık yapmaktan öte olamaz.

Bak senin yerine alark binlerce dönüm arazi toplayıp orada ziraat yapma yoluna gitmiş..

Sen kalem efendisisin...
    İhtiyar kaslarını kiraz bahçelerinde yorma..
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

4. Yuzde 38 zam geldi elektriğe..
    Kalan 4 milyonun en az yarisini da bu haberle bitirir sanırım Alaton lar..

Sirada dalia kızımızin ve torunlarin lotlari var..
    Onlarida sindiririz..

5. Bugun 112.5 dan işlem mi olmuş, ben mi yanlis görüyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Tübekar abem, bizim köylülüğümüz evimizin etrafında 2 dönüm arsa olup da orada beçevanlık yapmaktan öte olamaz.

Bak senin yerine alark binlerce dönüm arazi toplayıp orada ziraat yapma yoluna gitmiş..

Sen kalem efendisisin...
    İhtiyar kaslarını kiraz bahçelerinde yorma..
    bizim kaşık düşmanı bütün muhalefetime rağmen benden saklayarak tanesi 8 liradan fide aldı bir sürü... yarısı tutmadı. kalan yarısında da kuraklıktan dolayı kuruma emareleri oluşmaya başladı. yani tek kök neredeyse 30 lirayı geçti. bu fiyatın kurtulması mümkün değil...
    Kirazlar ile ilgili gerçekten çok güzel kirazlar için cümle aleme duyurdum. sonra kurumlara gidip yalvardım ( mesela jandarmaya gittim toplasın askerler yesinler bir güzel günlerce diye ama sonuçta kirazlar dalda kaldı. dün epey bir kuş sürüsü heyecanla pike yapıyorlardı.
    Mahalle kadınlarının kem gözleri yüzünden pekmez ve şurup yapma işini bıraktım sayılır. nazar değdirip 5 kilo kaynar şurup kavanozu kırılıp ayağımdan aktı ve sakatlandım. dolayısı ile şu son günlerde üç beş kilo daha toplayıp belki mahdumun mamasına katkı yapabilirim.
    yani çiftçilik zor zenaat. sanırım en önemli hususlarından biri pazarlama. ALARK tarımsal pazarlamayı yapmıştı daha önce.
    kas geliştirme hususu gerçekten önemli yıllardır çalışmayan kaslarım neredeyse faal olmaya başladı artık yürüyüş yapmama pek ihtiyaç yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
     Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    Bugun 112.5 dan işlem mi olmuş, ben mi yanlis görüyorum
    benim düz ekrana göre 108,50 en yüksek
    ama kademe alımlarına baktığımızda 112,5 ten 500 000 lot işlem görmüş görünüyor. belki özel emirdir...

Sayfa 289/475 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •