Sayfa 110/178 ÝlkÝlk ... 1060100108109110111112120160 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 873 - 880 arasý.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. Bahriyeli abiden bir tiyatro sahnesi hemen paylaþýlmýþ. Bende hemen arakladým, fýrsatlarý hiç kaçýrmam

Senin de zamýna korum [zamcýk] - Levent Kýrca (Olacak O Kadar) (youtube.com)
    Hamdým Piþtim Yandým

2. Aðustos vadeye 12635 den bi dene þort cetonu salladým bakalým.
    Hamdým Piþtim Yandým

3. Tam zamanýnda þortumu çekmiþim, herif resmen buldozer ile bisttin içinden silindir gibi geçti.

12460 flat
    Hamdým Piþtim Yandým

4. Ömür bitiyor borsada fýrsatlar hiç bitmiyor.
    Bir hafta daha gitti ömür sermayesinden.

Bist : 10.647
    Euro : 35.14
    Oran : 302

Yorucu bir haftaydý iyi tatiller.

https://youtu.be/Jttb-2X9zgo
    Hamdým Piþtim Yandým

5. Arkadaþlar soruyor naptýn vobu býraktýnmý hiç real time online olarak yazmýyorsun diyorlar.
    Yazsam nolur yazmasam nolur zaten sürekli kazanýyoruz, cuma kapattýðým þortumu sabah fýþkýrttýrdýðýnda 12550 den tekrar açýp onu da az önce 12069 dan kapattým, Her gün para daðýtýyorlar burda dayucuðum dedim.
    Hamdým Piþtim Yandým

6. Herifler endekisin içinden buldozer gibi geçtiler, þuanki mevzuu 10bin desteði kýrýlýr mý yoksa destek tutar mý sorusu
    Borsada algýlar çok hýzlý deðiþiyor.

Yarýn bi bakmýþsýn bugün satan bi baþkasýymýþ gibi geri alýrlar, hep ayný el ayný oyuncu ayný tas ayný hamam.
    Amaç ky yi soymak
    Endekis çýkarken çýkmayýp bugün endekis düþerken senin hisse en önden düþtüyse bilki soyuldun yeðen
    Hamdým Piþtim Yandým

7. Piyasa tam tahmin ettiðim gibi bugün satan taraf isteksiz,oysaki Avrupa borsalarý koyu kýrmýzý
    Hamdým Piþtim Yandým

8. Herifler tam soyguncu mýnacolu amukacci ile sikinovskiyi soktu oyuna miksen düþmez bugün
    Hamdým Piþtim Yandým

Sayfa 110/178 ÝlkÝlk ... 1060100108109110111112120160 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •