Sayfa 33/37 İlkİlk ... 233132333435 ... SonSon
Arama sonucu : 294 madde; 257 - 264 arası.

Konu: MEGMT Mega Metal

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bakır vadeli kontratları 5 dolar üstünde kalamayıp düşmeye başlamıştı...4.40 dolara kadar da indi....Buralardan artık bir tutunma ve yukarı hareket olması bekleniyor...

Yeni arz olduğu için her ne kadar bakır fiyatlamasına tam olarak paralel hareket yapmasa da orta vadede normalleşme olacaktır...

Kısa vade hisse 39 lira üstüne atarsa da yukarı daha sert hareketler bekliyorum...Ama buradan satış gelirse de bence gene bir alım fırsatı olacaktır....Sabırlı olmak lazım..

Para halka arzlara ve yan tahtalara girmeye başladı...Devamı gelir umarım...
    Alım fırsatı diyebilir miyiz?

2.  Alıntı Originally Posted by harun_hb Yazıyı Oku
    Alım fırsatı diyebilir miyiz?
    Daha öncede dediğim gibi bence iyi alım yerleridir..
    Ben bu doğrultuda işlem yapıyorum..
    Ama kısa vade al sat için yorum yapmıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Daha öncede dediğim gibi bence iyi alım yerleridir..
    Ben bu doğrultuda işlem yapıyorum..
    Ama kısa vade al sat için yorum yapmıyorum
    kardeş yine nokta atış oldu . tebrik ederim.

4. Demir-celik sektörünün zamaninin gelmis olabilecegi veya zamaninin gelmesine yaklaştığı dusuncesiyle sektörde hisse arastiriyordum.

Daha önce tasidigim Kocaer ile Megmt arasında gidip geldim ama hafta başı Megmt de karar kıldım ve gemiye binmiş olduk.

Megmt tercih etme sebebim son finansallarindaki guclu sonuclar,daha düşük piyasa degeri oluşu,yatirimlari,ihracati Avrupa ağırlıklı olması ve 70 tepesinden düşmüş olması, teknik olarak düşeni kırmış görüntüsü ve takasindaki son zamanlardaki yabancı ve yatırım fon alımları olmuştur.

Herkese bereketli kazançlar dilerim.

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

5.  Alıntı Originally Posted by harun_hb Yazıyı Oku
    kardeş yine nokta atış oldu . tebrik ederim.
    Yukarı aşağı sabır zorlaması ile mal topluyorlar . .Kendileri açısından da haklılar..Şimdi adam garanti mevduat varken aylarca mal topluyor...Tahtaya bağladığı yığınla para var...Hamudu ile para kazanacak....

Umarım zamanı gelince tahtada tavan tavan hareketler yerine daha sağlıklı işler yaparlar...Şirket iyi.. Grafiğin spekülatif hisse grafiğine dönmeden götürmelerini temenni ederim

6. ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by harun_hb Yazıyı Oku
    Usta bir gün geri geleceksin gibi geliyor
    bu hisseyi beğeniyorum ..beğendiğim için çok yakın dostlarıma aldırdım..ama şu anda bu hisse elimde yok...ama beğendiğim her hissede bir gün pozisyon alabilirim..hiç belli olmaz bu işler...ben yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. Bende bugün 36,37 aranizdayim orta uzun 6 ay -2 sene tutabilirim alış nedenimde sayın Emre Güneşin burda olmasi

Sayfa 33/37 İlkİlk ... 233132333435 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •