Demir-celik sektörünün zamaninin gelmis olabilecegi veya zamaninin gelmesine yaklaştığı dusuncesiyle sektörde hisse arastiriyordum.
Daha önce tasidigim Kocaer ile Megmt arasında gidip geldim ama hafta başı Megmt de karar kıldım ve gemiye binmiş olduk.
Megmt tercih etme sebebim son finansallarindaki guclu sonuclar,daha düşük piyasa degeri oluşu,yatirimlari,ihracati Avrupa ağırlıklı olması ve 70 tepesinden düşmüş olması, teknik olarak düşeni kırmış görüntüsü ve takasindaki son zamanlardaki yabancı ve yatırım fon alımları olmuştur.
Herkese bereketli kazançlar dilerim.
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Yukarı aşağı sabır zorlaması ile mal topluyorlar . .Kendileri açısından da haklılar..Şimdi adam garanti mevduat varken aylarca mal topluyor...Tahtaya bağladığı yığınla para var...Hamudu ile para kazanacak....
Umarım zamanı gelince tahtada tavan tavan hareketler yerine daha sağlıklı işler yaparlar...Şirket iyi.. Grafiğin spekülatif hisse grafiğine dönmeden götürmelerini temenni ederim
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bende bugün 36,37 aranizdayim orta uzun 6 ay -2 sene tutabilirim alış nedenimde sayın Emre Güneşin burda olmasi
Yer İmleri