''Yanlış anlaşıldık,esasında vergi olmayacak vs...''
...Tarzı ''yalanlama'' olur mu?
Olmayan her şey olur...
''Yanlış anlaşıldık,esasında vergi olmayacak vs...''
...Tarzı ''yalanlama'' olur mu?
Olmayan her şey olur...
1 - 10 günlük shortu yarım seansta verdi
Şu an ciddi kardayim cesede tekme atmayı sevmiyorum
2 - dramatik düşüşler oldu başta thy
3 - bu önemli hostad analist uzman erbaş vs. Bunlar ve bunları takip edip batan milyonlarca kişi agliyor
Resmen ağlıyorlar
Tertemiz bir dünya kişi battı borsadan
4 -bu sahsi ,gelebilecek sert tepkiyi ekranda olmayacağım için kaçırmak istemedim %20 civarı longum
5 -shortu kapatıp 1 er kontrat thy tav toaso tüp vs longladigimda kagitlar normalinden fazlaca yukarı gitti
6 - simsek in son açıklamaları yaptıkları tüm ülkenin nefretini kazanmaya basladi birileri dur diyebilir
Bugün shortta olup çok ciddi kazanmama rağmen simsek in yaptıkları midemi bulandirdi
kel mehmet sabaha kadar sarayda oturup halkı nasil kucaga oturturuz onu planliyolar galiba abeysiyle ...
20 yıldır ülkenin dibini sıyir ..şimdide batik ekonomiyi halkın cebinden çalarak nasıl kurtarırız onu hesabla ..dötunüzude yırtsaniz ülkemizi batırdınız işte ..
seçime gidin yiyosa size paket nasıl yapılır onu gösterecez ...
KAMUDA,ciddi tasarruf yapılsa belki sineye çekilir.
Ama orada bir şey yok.Dolayısıyla halk, ikna olamıyor.Kimse de ikna olmaz.
HALKI İKNA ETMEK İSTİYORSAN:
1-MV de emeklilikle -çalışan maaş alma olayı sonlanmalı..(284.000 tl).Bir kanunan bakar.
2-MV sayısı ve bakanlık sayısı azaltılmalı..
3-MAKAM araçları satılmalı..ALMANYA GİBİ 10.000 sayısına gerilemeli(şuanda 110 .000 var)
4- ve...2-3 maaş alma işi sonlanmalı.
Daha bir sürü tasarruf kalemi var..
MEHMET Ş.e kalsa bunların hepsini yapmak ister..Ama onun tek başına yapacağı işler değil.İçeride kuvvetli dirençler var.Bu şatafata alışmış kesim MŞ bile istemiyor..
Bunu ancak REİS yapabilir..O da pek istekli değil..KAMUDA TASARRUFTAN GERİYE,servisi kaldırılan memur ve A4 kağıdını 2 taraflı kullanma kaldı
Ama bana göre burada en dürüstü MEHMET ŞİMSEKTİR.Bakanlık için ısrar eden AKP dir..Adamın kariyeri-kazancı belliydi...Adam gerçekten enkaz devraldı ve müsriflerin keyfini kaçırmadan ekonomiyi düzeltmeye çalışıyor.
Buraya -şuraya dokunmadan ekonomiyi kurtar,diyorlar...![]()
Bir de sabah ben shortlarken makas 90 bin üzeridi
Biraz önce 78 e dustu
Suheyl vardı yazık oldu
Nuri ye inandı
Uyardım bak bu makası çakmak için açıyorlar dedim
İnanmadı
O da battı
Kim batırdı
Nuri denen twiter tenekesi batirdi
Yer İmleri