Sayfa 333/418 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383 ... SonSon
Arama sonucu : 3341 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Sadece tahtacı işimi bu xtrader hocam iş anlaşması olan kap haberlerinden bir gün öncesi ve gün içi işlemlere bak miktar ve hacim artışları seans sonu bir haber ertesi gün alınan mallar olduğu gibi satıldı 8 milyon ortak satışının zamanlaması gibi doğan artık karelde yatırımcısını iyice salak yerine koymaya başladı
    Biraz salağız çünki k/y yız.Birkaç küçük haber methiyeler düzmeye başlarız.Bu tüm borsalar için geçerli

2. 14 ler de hayırlı olsun

3.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    bu hissenin yeri buralar değil o yüzden beklemeye devam...tahtacının baskısına yenik düşmeyin..bunlar şeytana papucu ters giydirir...
    ozaman doğan tahtayı emanet etmiş tahtacıya kimse burdan bir kuruş para kazanmasın bana yatırım yapan herkes sürürsün parası pul olsun demiş Zaten kap haberleri ile gerekli desteği veriyor tahtacıya ortak satışına gerekli zemini hazırlıyor şirket

4.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    ozaman doğan tahtayı emanet etmiş tahtacıya kimse burdan bir kuruş para kazanmasın bana yatırım yapan herkes sürürsün parası pul olsun demiş Zaten kap haberleri ile gerekli desteği veriyor tahtacıya ortak satışına gerekli zemini hazırlıyor şirket
    Şerefsizlikde tavan yaptı *** kuruları bu ne rezil bir şirketmiş habire satıyorlar bugün satış yiyeli sekizinci gün

5. önümüzdeki hafta bir kap kap haberi düşer

6. endekste satışlar derinlerşirse tabanı görür

7. uzun zamandır borsadayım böyle bir tahtacı görmedim....para kazandırmamaya yemin etmiş.

8.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    önümüzdeki hafta bir kap kap haberi düşer
    Şirketimiz ile bir Kamu Kurumu arasında 11.690.234 ABD Doları tutarında IP Santral Sistemi satış sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2024-2025 yılları arasında gerçekleştirilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sayfa 333/418 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •