Sayfa 943/999 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Viop LVII

1. Her olayı iç ve dış mihrak ve minnaklara baglamak hiç ama hiç doğru değil. Velevki isin icindeler. Kardeşim sen rezalet bir politikayla ülkeyi yol gecen hanina cevirirsen, kasiyacak yara bırakırsan elbet kaşıyan çıkar.

Tansiyonu ancak ülkeyi yönetenler düşürebilir. Ama ajan, vandal vs diyerek değil. Hata yaptık, biliyoruz, halkımizin mesajını alıyoruz ülkelerine göndereceğiz vb açıklamalar yaparak. Yapamayacak olsa bile diyecek tansiyon yüksek çok tehlikeli.

Ama hem siyasilerden hem de havuz medyasından gelen mesajlar tam tersi.

Bugüne kadar dış mihraklar piyasa da yoksa bile bu ortam sürerse ortaya cikar. Allah korusun sokağa çıkan insanlarin üzerine ates açıp hayatlarına mal olursa bunun altından kimse kalkamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    AFFINI İSTEME ve MÜJDE olayına gıçık oluyorum.

Ülkede müjde olmaz.

Yönetimde ,affını istemek olmaz.

Neyse..Daha önce dediğim gibi bence son yılların en atraksiyonlu vadesinin 2. gününde olacağız.

Çünkü,BOĞALAR YAVAŞ YAVAŞ ÇIKAR AMA AYILAR BİRDEN PARÇALAR.

Resmen VİOB sayesinde adrenalin bağımlısı oldum.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Aklı selim konuşunca hemen arap sevici..

İSTANBUL-BAŞKENTİ 5 yıl işgal edip her türlü fuhşu-zulmu yapan İNGİLİZE sevici olmaktansa...

HAYMANAYA KADAR gelen ve tecavüzlerle bir nesli helak eden YUNAN sevici olmaktansa...

Bir zamanlar benim vatandaşım olan ve birlikte OSMANLIDA askerlik yaptığımız ARAP SEVİCİ olurum..

BU ÜLKEDE ARAP DÜŞMANLIĞI ASLA -ZİNHAR SADECE ARAP DÜŞMANLIĞI DEĞİLDİR.

Kayseride bir SURİYELİ SAPIK yine kendi ailesinden SURİYELİ bir kızı istismar etti diye...Ümidin itleri ülkeyi karıştırıp,tüm süriyeli dükkanları yakıyor ve linç ediyorlar...Olayla ilgisi onlarca kişinin arabası-evi yakılmış.SUÇ,bireysel iken...

Bunların gaza gelmiş bazı akrabaları da SURİYEDE MOSSADIN adamı olarak buna karşılık veriyorlar.

Şimdi bunu goygoy yapanlar 5 kere okusun.

Olay tamamen bu.TC,devletimiz güçlüdür o hadsizlere cevap verecektir.Olay zincirleme ve lokal bir olay.

Bir türk suriyeli hamile kadını tecavüz edip öldürdü diye(SAKARYADA OLDU) biz onun akraba-mahallesini taşlamıyor-yakmıyorsak KAYSERİDE ki o provakatörler bunu yapmayacak..Devlet zaten gerekeni yapıyor..

Sonrada bu faşist kılıklı kimseler VATAN İÇİN İYİ BİR ŞEY yaptığını sanıyor.

Bu forumda bazıları ile asla uzlaşamam ve uzlaşmak kendimi inkardır.
    Tamam; Dediğiniz gibi araplar asker arkadaşımız olsun.

Suriye'deki savaş, o bölgeyi arapsızlaştırmak ve İsrail ve partner devletine alan açmak için çıkarılmadı mı?.

Israrla sığınmacılara sahip çıkmak bu projeye hizmet etmiyor mu?.

Avrupa'ya gitmesine de izin verilmiyor, sınırdan çevriliyor.

Bu durumu nasıl açıklıyorsunuz?

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tokqtçı sende kime neye hizmet wdiyon belli değil suriyede şu anda 2 kişi mi saldırıyor. Sabahtan beri kaç tane tır yakıldı kullanılamqz hale geldi kaç karakola ve zırhlıya saldırı oldu haberin var mı. Söğle saatlerinden beri onlarca zırhlı suriyeye girdi. Olayları çok qbartmayalım dedim ama senin gibide olayları mikro düzeye indirmeyelim. Şu anda bi tezgah sergileniyor ve her iki taraftada bu tezgaha çanak tutanlar ve senin gibi küçümseyenler var.
    Sözde CHP yöneticisi deyip kendi vatandaslarina PKK imasi niye yapmış bir sorsana...ben sordum cevap vermedi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fahrettin Koca ve Özhaseki yerine gelecek iki isim belli oldu! Murat Kurum ve Kemal Memişoğlu…

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Tamam dediğiniz gibi araplar asker arkadaşımız.

Suriye'deki savaş o bölgeyi arapsızlaştırmak ve İsrail ve partner devletine alan açmak için çıkarılmadı mı?.

Israrla sığınmacılara sahip çıkmak bu projeye hizmet etmiyor mu?.

Avrupa'ya gitmesine de izin vermiyorsunuz, sınırdan çevriliyor.

Bu durumu nasıl açıklıyorsunuz?
    Bizim mülteci politikamız çok yanlış.Mutlaka devlet aklıyla bir proje olmalı.Bunlara vatandaşlık verilemeyeceğine göre ülkelerine dönmesi için planlama yapılmalı.

O dediğiniz ARAPSIZLAŞTIRMA ve İSRAİLE ALAN açma olayına ben de katılıyorum..Benim itirazım toplumda oluşan bu linç kültürünedir.

7. Mehmet Şimşek neden sık sık açıklama yapıyor?

Türkiye Borsasında bilerek mi provakasyon yapılıyor?

Türkiye Borsasında etkili olan Bank of Amerika Genel Müdürü Hüseyin Kelezoğlu'na tepkiler başladı.

Başbakan eski Yardımcısı Ali Babacan'ın sınıf arkadaşı olarak bilinen Hüseyin Kelezoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yakınlığı ile tanınıyor.

Kelezoğlu, Borsa İstanbul yönetimine gelmiş ve istifa etmişti.

Borsa İstanbul Yönetimine gelmeden önce Mehmet Şimşek'in milletvekili olmadan çalıştığı Merrill Lynch'te Genel Müdür olarak çalışıyordu.

Hala bu kurumu yabanci sanan var mi?

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Dostum çok yazdım
    İnanın artık
    Bofa =simsek = akp
    Bu kurumun hergun her hafta her ay yılın her günü istisnasız sattığı milyonlarca lot
    Sizin aldiklariniz

Türk yatırımcısı gerçekten koyun

Sayfa 943/999 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •