-
hisseden umudu kestik 2onur2'yi de kaybettik bu iyi olmadı..Evet kurduğum bazı cümlelerde o da eleştirilerden payını aldı ama bu ona kin nefre husmet duyduğum anlamına gelmez daima kırmadan dökmeden incitmeden iyi niyetle yapıcı eleştiri yaptım bu güne kadar umut ümit dağıttın mağdur yatırımcılara psikolojik destek oldun ayakta tutmaya çalıştın ama son zamanlar battı gitti yok oldu geri gelmez artık demeye başladın bizimde beklentilerimiz cesaretimiz kırıldı bu yüzden tatlı eleştirilerde bulundum ..Ne diyelim arkadaşımızın,kardeşimizin canı ve bizimde canımız sağ olsun..Öncesini saymıyorum son 23 yıllık süreç içinde soygun vurgun hortum rüşvet hırsızlık arsızlık ahlaksızlık almış başını gitmiş kontrolden çıkmış yapanın yanında kar kalmış maalesef elden bir şey gelmez yaş olmuş 65 ahir alemde Çavuşoğulları kardeşlerle ve onları sorgulayıp cezalandırmayanlarla Allah'ın huzurda hesaplaşacağım..Gerek bu dünyada gerekse ahir alemde hakkım haram olsun asla zayi olmasın..2009 yılına kadar ÇBS Printaş aldım 2009 yılında emekli oldum maliyet düşürmek için emekli paramı da buraya yatırdım toplam 276 bin tl o zamanki kayıp buhar olan alın teri helal param bu günümüz tutarını varın siz hesaplayın ..Canımı yaktınız Çavuşoğulları Namıdiğer Dalton kardeşler Allah'ım da sizin canınınızı yaksın inşallah..Amin..ytd..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri