Sayfa 952/999 İlkİlk ... 452852902942950951952953954962 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,609 - 7,616 arası.

Konu: Viop LVII

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kimliğinden bağımsız.. gerçekte pişmanlık varsa herkes bence en az ikinci şansı hak eder.

şeriatta böyle birşey yok.. kelle gittikten sonra hakkı buluyon atayiz olarak daha vicdanlıyım elllam

Ey Erdoğan!
    Arap seviciliği yapanlara verdiğin destekle,Ülkenin kaynaklarını heba ettiğin yetmez gibi: Beslediğin köpeklerin TÜRK BAYRAĞI indiriyor,Türk tırlarına saldırıyor,vatandaşlarımızı dövüyor.
    Sen ise Suriyeli sevmeye devam ediyorsun.
    Kahrolsun Türkiye düşmanları.

https://x.com/cenginyurt52/status/18...632426591?s=12

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Ne demişler SALI sallanır denize gittik geldik aynı sularda pıst 100
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ey Erdoğan!
    Arap seviciliği yapanlara verdiğin destekle,Ülkenin kaynaklarını heba ettiğin yetmez gibi: Beslediğin köpeklerin TÜRK BAYRAĞI indiriyor,Türk tırlarına saldırıyor,vatandaşlarımızı dövüyor.
    Sen ise Suriyeli sevmeye devam ediyorsun.
    Kahrolsun Türkiye düşmanları.

https://x.com/cenginyurt52/status/18...632426591?s=12

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    din konusunda ne zaman ciddi bir gündem tutuklama vs oduktan hemen sonra bayrak ve milliyetçilik olayları başlar.

tarihten buyana böyle oldu..

darbeler veya benzer vs.

dikkatli olmakta fayda var. gelecek 4 sene içinde... akıllı olmak lazım. paralı trol orduları ile gündem köpürtülür alt yapı mümkün olabilir artık kutuplaşma sosyal medya üzerinden yapılanıyor şekilleniyor.
    Son düzenleme : EMLAK; 02-07-2024 saat: 16:15.

şeker banktaki operasyon nasıldı ama..

az buz hacimde olmadı.

5. Badem bofası soldan sinyal verip sağ şeride geçince trafik karıştışimdilik sağ şeritte 4 lüleri yakıp geziyor .
    bunu hacim içinmi yapıyor gölü biraz dahamı yemliyor izleyelim biraz daha
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Bu ABKA denen densiz adam dün canımı sıktı ama dedim ki kendime, böyle beş para etmez bir adam için yazmamazlık etmeyeyim. Sonuçta bu platform onun babasının mülkü değil. Herkese ayrı bulaşıp tartışıp milleti yıldırıyor. Forum yönetiminin bu adama önlem alması lazım. Çok kişi onun yüzünden yazmıyor diye tahmin ediyorum.
    neyse işimize bakalım, pala sayesinde çok güzel maliyet ayarlaması yaptım. Long devam ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Bu ABKA denen densiz adam dün canımı sıktı ama dedim ki kendime, böyle beş para etmez bir adam için yazmamazlık etmeyeyim. Sonuçta bu platform onun babasının mülkü değil. Herkese ayrı bulaşıp tartışıp milleti yıldırıyor. Forum yönetiminin bu adama önlem alması lazım. Çok kişi onun yüzünden yazmıyor diye tahmin ediyorum.
    neyse işimize bakalım, pala sayesinde çok güzel maliyet ayarlaması yaptım. Long devam ediyorum.
    edebsizlik etme.Buraya yazdığın ve anlamsız her pozisyonu okumak zorunda mıyız?
    Burası viob..ben günde 10 kere dönüyorum.YAZSAM forum ne olur..Aklı başında ne analiz ne grafik yaparsın..o muhakeme yok..

Ben sana gerçekten ağır gelirim.

Bir günde aldığın 10 pozisyonu yazmanın anlamı ne?
    ..BENİM İTİRAZIM BUNAYDI...
    Mesele şu; senin gibilerin ağzına hak ettikleri lafı,mantıkla tıkıyorum.TAHAMMÜL EDEMEDİĞİN O.

20 yıldan fazladır buradayım..SENİN,bir tane analiz-grafiğini görmedim..işkembeden salla..2 kontrat işlem yap ama 100 mesajla dikkati dağıt..

Sen tek başına güç yetiremeyince MAHALLEDEN ADAM MI TOPLUYORSUN.BENİ SURİYELİ Mİ SANDIN...KORKAK..

konu nasıl bana geldi şimdi?

offline takip ediyordum.

Burası forum, ayrıca viop forumu. Bizler burayı bunun için takip ediyoruz. Sentiment ölçmek, piyasa fikri oluşturmak için. Bunun amacı dışında da kullanmamaya gayret ediyoruz. Senin gibi mesaj yazıp, hakaret edip silmiyoruz.
    Buranın muhtarı falan mı zannediyorsun kendini, kurallar dahilinde dilediğim gibi yazarım.
    Hatalı poz almışsam bedelini de cebimden ödüyorum zaten, yazdığımı okumak istemiyorsan engel tuşuna bas geç.
    Neyse cevao bile yazmazdım da...

Sayfa 952/999 İlkİlk ... 452852902942950951952953954962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •