Sayfa 458/529 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Sayın regal sanırım biraz uçuk bir rakam 14 ler eylül için tabi sizin temenni niz bu yönde de gidecek hissede patron o kadar lotu niye satsın? 14 lerden satsa daha fazla kazanmazmıydı dıe sormazlarmı? Ben şahsen eylül'ü geçtim, şu hareketleri izlerken bu kağıdın, tavan, tavan gitmesi, lazım ki birşey ler olması gerek ama ney?
    evet haklısın, bizim söylediklerimiz zaten temenni. benim hesabımda şu.3,5 milyar para bir senedir yatıyor hissede, bunun taşıma maliyet var.üzerinede kar edecekler. şu hazırlıklara bakınca, fonlar bir yerden, kurumlar biryerden. gözümüzün önünde kağıtları iyice kardılar. müthiş bir organizasyon söz konusu. ve bu adamlar para kazanmaya geldiler. lot sayısı falan önemli değil, 1 i 7 ye çıkarmışsın.para aynı para, ama, 17 den 100 e gitmek mi kolay 2 den 14 e mi?

2. Ssnırım herkez sus pus oldu şu hareketsiz haliyle 😃 yok dimi olumlu, görünen bişey bu hisseyi ne yukarı sürer ki?

Ssnırım herkez sus pus oldu şu hareketsiz haliyle 😃 yok dimi olumlu, görünen bişey bu hisseyi ne yukarı sürer ki?
    borsanın daha neyi beklediğini anlamış değilim.
    eşşek gibi yukarı gidecek.
    daha ne yapabilecekler ki?
    yapacakları yeni bir şey varsa onu gösterecekler.
    yoksa ike ike yukarı gidecek.

Ssnırım herkez sus pus oldu şu hareketsiz haliyle [emoji2] yok dimi olumlu, görünen bişey bu hisseyi ne yukarı sürer ki?
    Herkes zararda.
    Borsa dışından % 8’ini alan kurumsal yatırımcılar bile yaklaşık 67 milyon TL zararda.
    Full girenler belki kara kara düşünüyordur ama portföyünün bir bölümünü bu hisseye yatıranlar, geçici olarak bundan zarardayız diyorlar.
    Kısa vadede voliyi vurmak için girenler sıkıntıdayken uzun vadeli düşünenler için hayat devam ediyor.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Herkes zararda.
    Borsa dışından % 8’ini alan kurumsal yatırımcılar bile yaklaşık 67 milyon TL zararda.
    Full girenler belki kara kara düşünüyordur ama portföyünün bir bölümünü bu hisseye yatıranlar, geçici olarak bundan zarardayız diyorlar.
    Kısa vadede voliyi vurmak için girenler sıkıntıdayken uzun vadeli düşünenler için hayat devam ediyor.
    Dostum zarar da olmak için satmış olmak şart. Yoksa zarar hesaplanmaz.
    bazılarının fantezileri vardır. zarar etmek gibi.
    İşte onları satmaktan alıkoyamazsın.
    Adam oradan besleniyordur.
    Kimse kimsenin zevkine müdahele edemez.
    Zamanını tam hatırlamıyorum, sanırım AES diye bir petrol fonuydu. Adam beni bekliyormuş. ben aldım fon göçtü. merak ettim para ne kadar ziplenecek diye. sanırım 2 yıl falan unuttum.bu arada unuttum. fonların arasında bi gün bi baktım. %90 kazanmış dedim bu ne la.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    ben kısa vede de işlem yapıyorum... ama voleyi vurmak için değil.. para kazanmak ve eğlenmek için..
    bu sayfada yeni değilim daha öncede yazmıştım.. eğlenirken para kazandığım tek yer burası..

indikatörlerle hareket ediyorum.. olumlu tarafı size olasılıkları sunarlar.. örneğin keşke bu gün 1.88 alışta kapasa..
    olumsuz tarafı ise bilgi paylaşımı yaptıkça sataşma yada gönderme yapmaları...

acaba bir sıkıntıları mı var.....

Sizi ilgiyle takip ediyorum.
    Paylaşımlarınız çok değerli.
    Emeğinize sağlık.
    Selamlar

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sizi ilgiyle takip ediyorum.
    Paylaşımlarınız çok değerli.
    Emeğinize sağlık.
    Selamlar
    ilginize teşekkür ederim...
    bol ve bereketli kazançlar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Lacivert ( lakabı deniz) 1.94 ilaveler yaptım.. açık denizde yüzerken gözlerinizi açtığınızda bu lacivert renge yakın bir renk görünür..şimdi bu denizde boğulacakmıyız yoksa karaya mı çıkacağız.. 5.6 M lot, temelle takasla ilgilenmeyen beni bile düşündürüyor..bu yüzden yakın takipte olmakta yarar var..

ya kardeşim, bütün analizlerini inceliyorum, kararlarımda varsın, gerekirse soruyorumda, cevap verdiğin için teşekkür ederim.
    elin boşaldığında, uyumsuzluktan uyum çıkarmak isteyenlerin de bi analizini yapsan diyorum...

Sayfa 458/529 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •