Repulse dayucuðum soyguncu herif fýþkýrttýrýnca terste kaldýk nolcuuk þindi
Hamdým Piþtim Yandým
rahat ol yeðeeen.. shortunu giy, arkana yaslan, çöküþ baþlayacak birazdan..![]()
Ben disiplinli adamým duygularla hareket edemem.
Mýnakoyu yine ütüldük12450 flat
Hamdým Piþtim Yandým
bugün bi miktar yabancý giriþi var gibi gözüküyor, yabancýlar nerdyese 2 aydýr mal satýyordu
yapý kredi satýlýyor manipülasyonundan beri 13.mayýs haftasýndan beri sattýlar, en çok sattýklarý tuprs, thyao, kchol, tcell, akbnk, sahol, froto, toaso diye gidiyor,.. thy tahtasýnda ellerindeki malýn dörtte birini, tüp tahtasýnda beþte birini satmýþlar..
geçen seneden beri yabancýnýn en çok mal aldýðý tahtalar bunlar, mal coþkuda satýlýr yaptýlar, kar realize ettiler.. yeterince satmýþlardýr bence, 2 milyar dolar az buz deðil.. artýk almaya dönebilirler diye umut etmek istiyorum
![]()
Garan ayný gübre fabrikasý gibi her gün yüzde 5 yaparak gidiyeahh 200 tale den sonra operasyon yiyebilür, daha erken olurmu bilemem
Herifler düþeni deðil gideni alarak piyasa yapýyor, müzük durunca sýkýntý olur bu þekil ralli yapan hisselerde.
Tabii günlük trade için riske girip çok daha fazla kazanç elde ediliyor o kýsmýný da anti parantez belirtelim
Hamdým Piþtim Yandým
Çok acayip bir piyasa yahu, kazanmak çok zor
12430 lönk cetonu salladýk makinaya, bakalým akþama kadar nolcuuk
Hamdým Piþtim Yandým
bugün ben de long taraftarýyým, lakin bnakalar satýcýlý, makas da düne göre 70-80 puan daraldý, yani pala piyasayý aþaðý istiyor gibi.. nasýl olacak bilmiyorum, derin satýþlarýn dibini bulmaya bakacaz
þimdi biraz uzun vadeli bakalým, nerdeyiz.. ralli tam 2 sene evvel temmuz.2022 itibariyle baþlamýþtý, 1.50 dibinden ilk kalkýþta %50 yukarý yapmasýný tetikleyen faktör akdere olmuþtu, londralý trade desklere karþý çok baþarýlý bir short skuiz yaparak.. 2023 baþýnda varýlan 330 zirvesi nisan.2024 kadar geçilemedi, bu 18 aylýk süreçte dolar bazlý grafik çok nizami bir üçgen görünümünde, 2 ay kadar evvel üçgen yukarý kýrýldý, sonra gelip teyit aldý ve tekrar yukarý dönmüþ durumda.. üçgen yaklaþýk 150 puan boyunda, önümüzdeki 6 ay için hedef 470- 480 civarý.. %40 upside
![]()
Yer Ýmleri