Originally Posted by
Ramses_01
herkesin kendi kararı tabi ama gözlemlediğim kadarıyla 1 yıl güzel hareket eden kağıtlar genelde piyasada zor olunca dinleniyor ısrarcı olmamakta bence fayda var aldığın 2-3 m luk malı şu piyasada veremezsin mesela çok güçlü boğa piyasasında alıcı gelince verirsin yada güzel para yakarsın kardan gider zaten şu sığlıkta 1m luk malı yazsan direk eksiye düşer karşıda alıcı da bulmak zor neyse yaşayıp görürsünüz uzatmayayım konuyu
sen de bir yandan haklısın...şu anda durum senin söylediğini gösteriyor...ama berkosanın büyüme hikayesi ,akranlarına göre ucuz olması olası düzeltme süresini göze almamıza neden oluyor...faiz indirim sürecinin başlaması ile boğa piyasası geri dönecektir..işte o vakit berkosan gibi hisselerin de çıkışlarda çok agresif olacağını düşünüyorum...berkosan türü hisseleri piyasa seviyor...bence zirvelerini tekrardan görmesi çok uzun sürmeyecek..en azından öyle bir beklentim var diyorum...ben sana da başarılar diliyorum dostum..bu gün gyo lar ile ilgili de güzel bir bilgi verdin..ayrıca forum adına teşekürler....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri