Bu tatlı kardeşimize destek verelim: https://www.youtube.com/@psk.buseaydin/videos
Fuatim nerde?
Originally Posted by Webster Hi dostum Olmaz olur mu hic. Benim hayatim hep major degisiklikle doludur. Hollandaya yerlestim. Yerden ısıtmalı evi Rattan balkon takımı ne yaptınız. Hayırlı olsun. Artık bizim fonlarla, hisselerle, dolarla falan işiniz kalmamıştır. AEX'i takip edip bize de haber edin bari.
Originally Posted by Webster Fuatim nerde? Benden başka kimse yok, oba çöktü maalesef. Birde emmi gelip gidiyor, farklı niklerle.
Originally Posted by myfinans Benden başka kimse yok, oba çöktü maalesef. Birde emmi gelip gidiyor, farklı niklerle. Emmi sizi izliyor. Oba da ayağa kalkar. Merto perto gelmez sanırım.
Twitterına mesaj neyim de atmışlar da adam dünyadan kopuk.
Originally Posted by myfinans Yerden ısıtmalı evi Rattan balkon takımı ne yaptınız. Hayırlı olsun. Artık bizim fonlarla, hisselerle, dolarla falan işiniz kalmamıştır. AEX'i takip edip bize de haber edin bari. Myfinans hocam Hepsini sattik Diger konuda yanildiniz Asil enf oldugu ortamda tr de para kazanilir hala tr borsalarindayim
Originally Posted by Webster Hi dostum Olmaz olur mu hic. Benim hayatim hep major degisiklikle doludur. Hollandaya yerlestim. Hersey mukemmel gidiyor... ASML ye başladınız zannedersem. Hayırlı olsun
Forum Rules
Yer İmleri