Sayfa 195/368 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 2938 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Bu da diğer grafiğe ek olarak yanında hediyedir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Çook teşekkürler dostlar.. Bilgi bombardumanı resmen.. Artık her gece yatmadan hatmederim bir kez bu sayfaları.. Fiyatları izlerken de keza..

Selim kardeş.. Duymasın ilgililer, gece derslerine giremez dayatmasıyla kendileri sömürürler.. Daha yeni çıktıydım.. Mesajını görmüştüm ama "fakir ama mağrur" modunda olduğumdan, genelde teşekkürlerle saygıladıklarımın arasında kaybolduydun..

Bırak da bir akşam dahi olsa havasını süreyim tavanlı kaart sahibiyken..

Evde haysiyet yerlerde.. Görsen; ünvanım, kamu hizmetlisinden bir basamak yukarda Celha saplantım yüzünden..

Bayram harçlıklarındaki kesintim bile Celha mağdurlusu diye hoş görülmüştü..

Enflasyon Muhasebesi uygulamasına geçen şirket, batık bir görüntüye büründüğünden yakında Tahsisli Sermaya Arttırımına gidiyor..

Son ederim.. Saygılar..

3. Sevgili T/A .. Senin yerin ayrı.. Çok sağol..

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Sevgili T/A .. Senin yerin ayrı.. Çok sağol..
    Teşekkürler Çınar hocam...

Senin de yerin bende ayrıdır, bilirsin...

5. Sayın T/A Hocam, elinize-emeklerinize sağlık. Çelik Halat özelinde paylaştığınız grafikleri inceledim. Hiçbir zaman portföyümde olmayan bir hisseydi. Benimki sadece her yiğidin yoğurt yeme alışkanlığını edinmekti.

Sizden bir ricada bulunsam, dün yaptığınız gibi her gün müsait olduğunuzda bir hissenin bu şekilde ayrıntılı grafik ve incelemesini yapabilme şansınız olur mu. Mesela haftalık listenizde olan ya da girmiş olan bir hisseyi siz belirleyip grafikler üzerinden gelecek projeksiyonunu, fotoğrafını çekseniz, sizi takip edenler de portföyünde varsa bilgi sahibi olmuş olurlar. Benim kazancım da sizin temel teknik analiz mantığınızı daha yakından incelemek olacaktır.

Sıradışı bir istek mi oldu bilmiyorum? Her gün 1 hisse ayda 30 hisse yılda 360 hissenin analizi demektir ki bu neredeyse tüm bistin incelemesinin üçte ikisi anlamına gelir. Şahsen çok işe yarayabileceğini düşünüyorum, tabii ki takdir sizindir.

Kazancınız daim olsun...

Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Sayın T/A Hocam, elinize-emeklerinize sağlık. Çelik Halat özelinde paylaştığınız grafikleri inceledim. Hiçbir zaman portföyümde olmayan bir hisseydi. Benimki sadece her yiğidin yoğurt yeme alışkanlığını edinmekti.

Sizden bir ricada bulunsam, dün yaptığınız gibi her gün müsait olduğunuzda bir hissenin bu şekilde ayrıntılı grafik ve incelemesini yapabilme şansınız olur mu. Mesela haftalık listenizde olan ya da girmiş olan bir hisseyi siz belirleyip grafikler üzerinden gelecek projeksiyonunu, fotoğrafını çekseniz, sizi takip edenler de portföyünde varsa bilgi sahibi olmuş olurlar. Benim kazancım da sizin temel teknik analiz mantığınızı daha yakından incelemek olacaktır.

Sıradışı bir istek mi oldu bilmiyorum? Her gün 1 hisse ayda 30 hisse yılda 360 hissenin analizi demektir ki bu neredeyse tüm bistin incelemesinin üçte ikisi anlamına gelir. Şahsen çok işe yarayabileceğini düşünüyorum, tabii ki takdir sizindir.

Kazancınız daim olsun...

Benim portföyüm 2-3 yılda bir değişir. O nedenle haftalık veya aylık benim özel listem diye bir şey olmuyor. Ben yatırımcıyım ve sonuna kadar kendi hissemi korur, onun peşine düşerim...

Arada dikkatimi çeken hisseleri buradan paylaşıyorum. Talep olursa ayrıntılı grafiğini de paylaşıyorum...

Onun dışında kafama göre bir hissenin grafiğinin analizini yapmak; eğer ilgilenen kimse yoksa, bence zaman kaybıdır. Çünkü o analiz o gün için geçerlidir. Belki 1 ay sonra şartlar değişmiş olabileceği için geçerliliğini yitirecektir...

CELHA özelinde paylaştığım grafik Çınar hocam trade amacı güttüğü için o yöne yönelik bir çalışma idi. Her amaç için başka başka analiz teknikleri kullanmak gerekir. Gerçek anlamda bir hisseyi analiz etmem bayağı uzunca bir zaman alıyor. Her açıdan incelemek gerekiyor. Gerektiğinde Takas/AKD çalışması da yapılması gerekir ama bu çok zor ve zaman alan bir çalışma. O nedenle o çalışmayı kendim için bile ayda 1-2 defa ancak yapıyorum...

Ben şu anda yazılım işine yoğunlaştım. Artık yaşlanıyorum ve kapasitem düşüyor. O nedenle tamamen işim bitmeden aklımdaki projeleri tamamlamaya çalışıyorum. Çoğunu hallettim sayılır. Az bir şey kaldı. Fakat arada yazdıklarımda gözümden kaçan veya zaman içerisinde fark edilen hatalar ortaya çıkıyor. Onları düzeltmek ise sıfırdan yazmaktan daha zor oluyor. Önce hepsini bir bitireyim, sonra hatalı olduğunu fark ettiklerimi düzelteyim, ondan sonra tamamen boşa çıkacağım inşaAllah...

Kendimi tamamen analizlere vereceğim. Şu anda bana lâzım olan aletler yapıyorum. Sonra bu aletleri kullanarak üretime geçeceğim inşaAllah...

O zaman dediğiniz gibi günde 1-2 tane grafiği en ince detayına kadar analiz edebilirim...

Yaptığım çalışmaları burada da paylaşıyorum. Genelde ilgi görmüyorlar. O nedenle buradan paylaşmayı kesip yoluma kendi kendime devam ediyorum...

Örneğin CELHA için paylaştığım grafikteki destek çalışmaları benim çok işime yarıyor. Kimse ilgilenmedi. Oysa mükemmel çalışıyor. Kendi hisselerimde ara sıra kontrol ediyorum, nokta atışı denebilecek mükemmellikte çalışıyor. Ona göre hisselerimin portföydeki ağırlığını artırıp azaltıyorum ama portföy her zaman aynı kalıyor...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Benim portföyüm 2-3 yılda bir değişir. O nedenle haftalık veya aylık benim özel listem diye bir şey olmuyor. Ben yatırımcıyım ve sonuna kadar kendi hissemi korur, onun peşine düşerim...

Arada dikkatimi çeken hisseleri buradan paylaşıyorum. Talep olursa ayrıntılı grafiğini de paylaşıyorum...

Onun dışında kafama göre bir hissenin grafiğinin analizini yapmak; eğer ilgilenen kimse yoksa, bence zaman kaybıdır. Çünkü o analiz o gün için geçerlidir. Belki 1 ay sonra şartlar değişmiş olabileceği için geçerliliğini yitirecektir...

CELHA özelinde paylaştığım grafik Çınar hocam trade amacı güttüğü için o yöne yönelik bir çalışma idi. Her amaç için başka başka analiz teknikleri kullanmak gerekir. Gerçek anlamda bir hisseyi analiz etmem bayağı uzunca bir zaman alıyor. Her açıdan incelemek gerekiyor. Gerektiğinde Takas/AKD çalışması da yapılması gerekir ama bu çok zor ve zaman alan bir çalışma. O nedenle o çalışmayı kendim için bile ayda 1-2 defa ancak yapıyorum...

Ben şu anda yazılım işine yoğunlaştım. Artık yaşlanıyorum ve kapasitem düşüyor. O nedenle tamamen işim bitmeden aklımdaki projeleri tamamlamaya çalışıyorum. Çoğunu hallettim sayılır. Az bir şey kaldı. Fakat arada yazdıklarımda gözümden kaçan veya zaman içerisinde fark edilen hatalar ortaya çıkıyor. Onları düzeltmek ise sıfırdan yazmaktan daha zor oluyor. Önce hepsini bir bitireyim, sonra hatalı olduğunu fark ettiklerimi düzelteyim, ondan sonra tamamen boşa çıkacağım inşaAllah...

Kendimi tamamen analizlere vereceğim. Şu anda bana lâzım olan aletler yapıyorum. Sonra bu aletleri kullanarak üretime geçeceğim inşaAllah...

O zaman dediğiniz gibi günde 1-2 tane grafiği en ince detayına kadar analiz edebilirim...

Yaptığım çalışmaları burada da paylaşıyorum. Genelde ilgi görmüyorlar. O nedenle buradan paylaşmayı kesip yoluma kendi kendime devam ediyorum...

Örneğin CELHA için paylaştığım grafikteki destek çalışmaları benim çok işime yarıyor. Kimse ilgilenmedi. Oysa mükemmel çalışıyor. Kendi hisselerimde ara sıra kontrol ediyorum, nokta atışı denebilecek mükemmellikte çalışıyor. Ona göre hisselerimin portföydeki ağırlığını artırıp azaltıyorum ama portföy her zaman aynı kalıyor...
    Sayın Hocam, zaman ayırarak uzun açıklamanızı takdirle ve teşekkürle karşılıyorum.

Çelik Halat grafiğinde kullandığınız kanal boylarını ve fibo seviyelerini inceledim. Salt Celha da değil diğer tüm bilgilerinizi sitede var olduğum her an forumunuz klasörlerim kısmında bulunduğundan kaçırmadan takip ediyorum. Teknik analiz derya ve her analistin tarzı farklı, sonuçlar da farklı yansıyabiliyor. Ben gayet öğretici, bilgilendirici olduğundan şüphe etmiyorum zira kendimden bunu farkedebiliyorum.

Umarım çalışmalarınız istediğiniz doğrultuda ilerlemeye devam eder ve en kısa sürede verim anlamında sonuçlarını da yaşar, görürsünüz.

Tepkisizlik kısmı maalesef toplum olarak sosyolojik vakamız, popülist eylemler dışında ne iyiye ne kötüye refleks gösterme kabiliyetimizi geliştiremedik hatta var olanı da kaybettik, düzelmesi adına da umut ışığı yok.

Sabrınız nerede son bulursa tabii ki tercih olarak kendi yolunuzu seçeceksiniz ama insanlar neler kaçırdıklarının farkına bile varamayacaklar.

En az 25 yıldır bu siteyi takip ederim, bu sayfalardan kimler geldi kimler geçti, emeği geçen siz ve diğerlerine şahsım adına teşekkürü borç sayarım.

Umarım hayat size her daim gülen yüzünü gösterir... Bol kazançlarınız olsun...

8. Analizler değerli.. Üstadlar da.. Kağıtta iş yok.. Yine tavan..

Sayfa 195/368 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •