Sayfa 188/272 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238 ... SonSon
Arama sonucu : 2176 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. Delisting başlar.....

2. Gördunmu delist i? %7 basılınca ))))
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

3. Gph kottan çeker ve değerleme yaparsa gph 1.5 milyar dolardan aşağı degerlemez. O zaman dans başlar.

4.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Gördunmu delist i? %7 basılınca ))))
    Gedikden işlem yapan arkadaş bıraksa millet para kazanacak.

5.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Bak allahın işine ))))) bİZİMKİ TINGIR MINGIR HEDEF YERLERE GİDİYOR. . . . . Ama tercihimiz koşarak değil yuruyerek gitmesi bakalım agamız hangi yolu tercih edecek?

saygılarımla
    sevgili zigana yavaş yavaş iyidir. . . . . .
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Gedikden işlem yapan arkadaş bıraksa millet para kazanacak.
    Ağadır o ağa… antepli ağa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    açıklamada ya temettü yada 3€..yada2.5$diyo kottan çıkmak için sankim....
    tabi her şeyden önce glyho alma sebebim geçen hafta bilançosu çok yüklü gelecek ..geri çekilmelerde depoyu doldurmaya devam ...ytd
    bi ara kızdım satacaktım 14500 lerden falan .. senin yazdıgını görünce vaz geçtim ...senin geldigin yerde genelde bi hareket oluyo tesekkürler ...bi hedefiniz ve bekleme sürenizi yazarsanız seviniriz ....svg

8.  Alıntı Originally Posted by ddktor Yazıyı Oku
    bi ara kızdım satacaktım 14500 lerden falan .. senin yazdıgını görünce vaz geçtim ...senin geldigin yerde genelde bi hareket oluyo tesekkürler ...bi hedefiniz ve bekleme sürenizi yazarsanız seviniriz ....svg
    Allarko holdingin dolar bazlı grafigini önüne koy ..
    2019 dipte bi çanak var ...
    akabinde kulp yapmış..
    ve düzeltme ...sonrası malum şimdiki fiyatlar ..
    GLYHO dolar bazlı gragigini aç ..aynısını goreceksin ..çanak da diyebilirsin TOBO da .. şuan 450 usd .bu arda 2001 de de 450 usd imiş ..ozamanlarda usd 1.500 tl ..hiç pirim görmemis hisse...
    formasyon boyu .1.20 usd .(39600) tl ...duzeltme devamında 3 dolar ..(99000)..şahisi analizimdir ..ytd ..

Sayfa 188/272 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •