Babamın iki evi var kirada kuruşu kuruşuna vergisini ödetiyorum.
Babamın iki evi var kirada kuruşu kuruşuna vergisini ödetiyorum.
Yunan Adaları insanların ufkunu açacak...Bu soytarılarda o fiyatların altına inecek...Yoksa hepsi silinip gidecek..
Ege sahillerindeki işletmeler sinek avlıyor: Yeni yöntem 'dolu gösterme'! Sahte müşterinin günlüğü 1500 TL.
https://www.msn.com/tr-tr/yasam/seya...6796d911&ei=16
ABD eski başkanı ve yeni başkan adayı Donald Trump’a miting alanında silahlı saldırı düzenlendi . Saldırıda Trump kulağından yaralanırken kurşunun isabet ettiği 1 kişi hayatını kaybetti.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Faltaylının dünkü videosunda bahsettiği gibi Alçakta oturan adam Yüksekteki adına esed ile görüşmeye gidecekse o zaman CHP AKP nin gizli ortaklığını kabul etmiştir...Bohçacının sürekli dosya ile kırmızı şeritli yol ile mesaj vermesinin arka planında bu gizli ortaklık yatıyor...Bu durumda CHP Muhalefet değil AKP nin 22 yılllık günahlarının da ortağıdır....Ayrıca bu davranışı ile CHP bir parti değil Mevcut sistemin emniyet sibobu olduğunu da kabullenmiş oluyor...Halki dikenlerin daha fazla diksin diye şeyini eline alıp hazırlaması anlamına geliyor...
Adıyaman gibi bir yeri bile nasıl kazandığını anlamak istemeyen bir CHP den Muhalefet falan olmaz a.q...
ABD toplumunu tanımıyorum ama Bu hareket bizde olsa senin seçimle ilgili görüşüne sonuna kadar katılırdım..Orada bu tarz eylemlerin karşılığı olup olmadığını kasım da göreceğiz...Veya ABD borsaları açıldığında...
ABD nin Rusya stratejisi değişmeyeceğini düşünüyorum..Çine karşı daha sert ekonomik önlemlerin alınma ihtimali çok yüksek çünkü adam lokalci , Ayrıca Israile tam destek verecektir...Israil Lübnana bile girebilir...
Yer İmleri