Bakalım PKART ı nasıl etkileyecek? Olaki konn ile ilgili bi KAP haberi gelirse anlarız .
https://www.kamusonhaber.com.tr/81-i...di-138237h.htm
Bakalım PKART ı nasıl etkileyecek? Olaki konn ile ilgili bi KAP haberi gelirse anlarız .
https://www.kamusonhaber.com.tr/81-i...di-138237h.htm
kalav ortak uğramaz oldu..
bu forumda onun sikletinde birisinin yazması avantaj nimet....ben olsam onun durumunda asla yazmazdım forumda...onun burada ki lotlara ihtiyacı olduğunu sanmıyorum....bu forumda yazanlar onun yanından geçecek lotu yok...biz ona göre yok denecek yatırımcıyız.....bu tarz hisseleri yükselten kalav gibi ortaklar....yabancı yatırımcı bu finansallar ile pkartın yanından geçmez.....kim götürecek yabancı olmayacaksa kalav gibi ağır siklet yatırımcılar ky ile hiçbirşey olmaz kaptan lazım....
Sn R-E-X e katılıyorum
Sn thejackalav zaten yazmıyor, forumu okuduğunu bile sanmıyorum.
Bardağın boş tarafı için mızmızlanan mızmızlanana .
biz dolu tarafına bakıp sepetimize ne koyarsak kar yaklaşımında olmalıyız. Böyle yatırımcılar hiç bir şekilde piyasanın karşısında durmaz , yeri gelir satar yeri gelir alır ama bunda bile hani satmayacaktın serzenişleri var ,
Oysaki satmayacağım aksine arttıracağım demişti diye hatırlıyorum .
bu cümle bile anlaşılmamış , arttırmadığını veya arttırmayacağını kim biliyor .
Sonuçta biz bize kaldık ;
Göl kıyısındaki mayacılar ve sürekli mızmızlanıp ama hisseden de ayrılamayan gizli mayacılar…
Saygılarımla
Cuma kapanışta hafif yukarı atakla kapatmıştı, piyasa pozitif bunda şimdilik bir istek yok , sabırla takibe devam , ytd.
Şu bardağın dolu tarafını bize de gösterinde neler vadedildi sizlere söyleyin de bizde gizliden değil gercek mayaci olalım. Oysaki bizim gördüğümüz huylu huyundan vazgeçmiyor.
Zorda kalınca kap attirip mal satan
İstediği olmayınca mal satan
Bist 30 öncesi buraya maya çalıp kaçıp giden .
Nasrettin hoca hikayeleri anlatan
Yeri geldim donkişotluk yapan sahte savaş yapan
Kendini nasrettin hoca sanip buradakileri essek yapmaya çalışandan başkasını görmüyorum malesef
Taşeronluk kısmını unutmuşum onuda ekleyelim .
Yer İmleri