Sayfa 93/211 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 737 - 744 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Bakalım PKART ı nasıl etkileyecek? Olaki konn ile ilgili bi KAP haberi gelirse anlarız .

https://www.kamusonhaber.com.tr/81-i...di-138237h.htm

2. kalav ortak uğramaz oldu..

3.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    kalav ortak uğramaz oldu..
    Merak etme milleti kandırmak için işine gelince çıkar ortalığa , karaktersizin teki kimseye onun bir faydası olmaz sadece zarar verir , ama o kadar yüzsüzki gelir menfaati olunca , ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by safsata Yazıyı Oku
    Merak etme milleti kandırmak için işine gelince çıkar ortalığa , karaktersizin teki kimseye onun bir faydası olmaz sadece zarar verir , ama o kadar yüzsüzki gelir menfaati olunca , ytd.
    bu forumda onun sikletinde birisinin yazması avantaj nimet....ben olsam onun durumunda asla yazmazdım forumda...onun burada ki lotlara ihtiyacı olduğunu sanmıyorum....bu forumda yazanlar onun yanından geçecek lotu yok...biz ona göre yok denecek yatırımcıyız.....bu tarz hisseleri yükselten kalav gibi ortaklar....yabancı yatırımcı bu finansallar ile pkartın yanından geçmez.....kim götürecek yabancı olmayacaksa kalav gibi ağır siklet yatırımcılar ky ile hiçbirşey olmaz kaptan lazım....

5. Sn R-E-X e katılıyorum
    Sn thejackalav zaten yazmıyor, forumu okuduğunu bile sanmıyorum.
    Bardağın boş tarafı için mızmızlanan mızmızlanana .
    biz dolu tarafına bakıp sepetimize ne koyarsak kar yaklaşımında olmalıyız. Böyle yatırımcılar hiç bir şekilde piyasanın karşısında durmaz , yeri gelir satar yeri gelir alır ama bunda bile hani satmayacaktın serzenişleri var ,
    Oysaki satmayacağım aksine arttıracağım demişti diye hatırlıyorum .
    bu cümle bile anlaşılmamış , arttırmadığını veya arttırmayacağını kim biliyor .
    Sonuçta biz bize kaldık ;
    Göl kıyısındaki mayacılar ve sürekli mızmızlanıp ama hisseden de ayrılamayan gizli mayacılar…

Saygılarımla

6. Cuma kapanışta hafif yukarı atakla kapatmıştı, piyasa pozitif bunda şimdilik bir istek yok , sabırla takibe devam , ytd.

7. Şu bardağın dolu tarafını bize de gösterinde neler vadedildi sizlere söyleyin de bizde gizliden değil gercek mayaci olalım. Oysaki bizim gördüğümüz huylu huyundan vazgeçmiyor.
    Zorda kalınca kap attirip mal satan
    İstediği olmayınca mal satan
    Bist 30 öncesi buraya maya çalıp kaçıp giden .
    Nasrettin hoca hikayeleri anlatan
    Yeri geldim donkişotluk yapan sahte savaş yapan
    Kendini nasrettin hoca sanip buradakileri essek yapmaya çalışandan başkasını görmüyorum malesef

8. Taşeronluk kısmını unutmuşum onuda ekleyelim .

Sayfa 93/211 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •