40 kilogram kıyma alabiliyor veya .
25 kilogramda antrikot alabiliyor
Esk ürünü satan zincirlerde .
Bizim oradakine sormuştum bir keresinde günde yarım ton satış var demişti et yetiştirmiyorum halka diye şube müdürü diye sitem ediyordu esk ya
Özellikle Urfa şivesine ait olan kınfır bedrenk olur cümlesi merak edilmektedir.
Kınfır bedrenk olur ne anlama gelir konusu sıkça araştırılmaktadır. Merak edilen kınfır bedrenk olur cümlesinin anlamı ise karanfil koyu ve açık kirlimsi renge sahiptir anlamını taşımaktadır.
https://www.youtube.com/watch?v=92kB...channel=KanalD
Bayrak orada duruyor, ezanlar okunuyor, şaka gibi millet, bir de tiyatro sonucu Demokrasi ve Millî Birlik Günü icad ettiler, kutluyor.
Hala milliyetci muhafazakar'im diyor.
Ac kalman bile sana cok.
Akrep gibisin kardeşim,korkak bir karanlık içindesin akrep gibi.
Sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim.
Beter ol.
Simdi cikmis, 12.500 TL. ile gecinilir mi diyor,
Yargi satilirken EVET oyu icin kendini paralayan, kostur kostur kampanyalara kosan sen degilmisin.
Al is'te bozdur bozdur harca.
Merak etme 2028'e kadar buradalar.
Mehteran Bolugu gecerken, gozlerin dolar kendinden gecersin, Izmir Marsi caldiginda etrafta komunist ararsin, gozlerin fildir fildir.
Ayni gemideymisiz.
Degiliz kardesim, degil senin gemine binmek, gidecegin cennete bile gelmem.ben.
Gecinemiyormusun.
Ah canim..
Yanmadan pisemiyorsun.
Pismeden olamiyorsun.
Yusuf GUNEY anlatiyor, kacak olarak gittigim avrupa'da, yattigim park'ta, 12 sene sonra konser verdim ben.
Nerdeydim, nereye geldim.
Bu kadar kisa zamanda olacak is mi ?
Ustelik ilkokul mezunuyum ben.
siyasal islamcılarla tetikçi yanaşmalar tuik in sahte enflasyon rakamlarını zam zanneden morukların merakını giderdiler köklemeye gitmediler züğürt moruklara acıdılar züğürt olan onay veren moruklar bir iki binliraya sevindirik oldular özgür özel bu gün mhp nin başkanının elini öpen polis müdürünü hedef aldı desene bende oraya gelecem benimde elimi öpeceksiniz öpmezseniz sizi ayrımcılıktan dava ederim yahu insan biraz eğlenir Türkiye cumhuriyeti mafya devletine benziyor ne kadar ceza alacağınızı iktidar partisininin ele başı belirliyor muhalif olanların gösteri ve yürüyüş yapmasına izni emniyet müdürlerini ve polis teşkilatını dizayn eden siyasiler karar veriyor chp li ali mahir başarır devlet memurları devletin kanunlarına uymak zorundadır maaşlarını millet veriyor demiş bir eksik var şöyle tamamlamalıydı ya devletin kanunlarına uyarlar yada kendilerine iş bakarlar demeliydi bunu morukların kafasına yerleştirmek devlette görev yapan kişilerin kafasına yerleştirmek için sık sık bağırarak tekrarmalılar damardan konuşun sokağın kafasına yerleşir
Yer İmleri