Keşke rap bu kadar yayılmasaydı memlekette.
Arada nokta, virgül vb. negzel oluyor okurken.
Mis.
Keşke rap bu kadar yayılmasaydı memlekette.
Arada nokta, virgül vb. negzel oluyor okurken.
Mis.
Eregli Demir Celik.
Şirketimiz tarafından yurtdışında nitelikli yatırımcılara satılması ve İrlanda Borsası nda işlem görmesi planlanan tahvil ihracına ilişkin talep toplama süreci tamamlanmıştır.
İhraç edilecek tahvillerin nominal değeri 750.000.000 ABD Doları, vadesi 5 yıl, getiri oranı yıllık %8,625, kupon oranı yıllık %8,375 olarak öngörülmektedir. Satış işlemlerinin yüklenim sözleşmesinin imzalanması ve SPK dan Tertip İhraç Belgesinin alınmasını takiben tamamlanması beklenmektedir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1312989
"Ben de Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yaptım; ben daha adam itmedim arkadaş"
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu,
partisinin Afyonkarahisar kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı:
Dervişoğlu, "Sinan Ateş cinayeti davası MHP’ye uzanır mı?" sorusuna tepki göstererek,
"Şimdi arkadaşım soruyor. Benim MHP’den geldiğimi biliyor. Ülkü Ocakları Genel Başkanı olduğumu biliyor.
Ülkü Ocakları Genel Başkanlarıyla mahkemeye gittiğimi biliyor. Oradan soruyor, ‘Bu işin ucu MHP’ye dayansa çözülür mü?’
Sinan Ateş’in ölümünü bir tatbikat kazası olarak mı görüyorsun sen? Benim bu konuyla alakalı son derece hassas olduğumu da biliyorsun değil mi?
Gelenekçi olduğumu da biliyorsun. Ne çıkaracaksın bundan? Art niyetini sorgulamıyorum. Faydalı bir şey çıkmaz" ifadelerini kullandı.
"Ben de Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yaptım. Ben daha adam itmedim arkadaş. Bir arkadaşımı itmedim" diyen Dervişoğlu, "Hırçınlıklarınız olabilir. Vazifeniz yoktur. Üstlendiğiniz bir sorumluluk yoktur. O sorumluluğa uygun yaşama mecburiyetiniz yoktur. Kavga da edersiniz, adam da itersiniz. Bunlar hepimizin yaşadığı şeyler, olaylar. Ama sorumluluk alanınıza özen göstereceksiniz" şeklinde konuştu.
https://t24.com.tr/haber/dervisoglu-...3%A7%C4%B1kmaz
Ben buna inanmiyorum.
MHP'li olacak, Ulku Ocaklari Gnl.Bsk.ni olacak, hic kimseyi itmeyecek.
Bu ifade, birinin, emekliyi enflasyona ezdirmedik sozunden daha absurd.
Geldigi noktada, ben zamaninda ne ocaklar sondurdum diyecek hali yok.
Hanefi AVCI, zamaninda ulkucu polis memuruydu ve iskence de nam salmisti.
Sonra nasil olduysa hidayete erdi, hukuku bitirdi, kitap yazdi ve simdilerde TV'lerde kanaat onderi.
Simdi yapmis oldugu iskenceleri yok mu sayacagiz.
Iskence insanlik sucudur.
Evrenseldir.
Yuz kizartici suclardan cok daha kotu bir suctur.
Bence zaman asimi da yoktur.
Yer İmleri