Bu oldurulen Sinan ATES'in es'i anlatti ve o gazetecilerden ozur diledi.
Feci sekilde darp edilen gazetecilerden.
Es'inin, sen bir ilim adamisin, boyle bir emri nasil verirsin dediginde, eger vemezsem Merkez benim isimi bitirir cevabini aldigini.
Simdi bu Musavvat boyle bir tedhis grubunun genel baskani olacak, bu tur emirler vermeyecek, hatta yanindaki bir MHP'liyi iteklemeyecek, bos laf bunlar.
Sloganlarini hatirlayin, Dava'dan doneni vurun..!
Bunlar mi yanindakini itelemeyecek.
Abi herif işkenceci falan ama...
FETÖ meselesine en erken vurgu yapan adam emniyet içerisinden.
Adam söylemese, sen/ben/normal vatandaşın hayatta bilemeyeceği şeyleri anlattı, "Haliç'te Yaşayan Simonlar" kitabında.
Sonrasında da çekti cezasını.
Sen/ben tweet atarız en fazla. Böyle meselelerde biraz pragmatist olmak, "içerinden" bilgi verenleri desteklemek lazım sanırım. Adamı "İnsan Hakları Savunucusu" ilan etmeyelim elbet ama...
Altının onsu 2500 cıvarına doğru gidiyor,kriptolarda ayaklandı.
Bir realite var, insan geldigi bu cehennemde birak darb etmeyi, kirdigi her kalp icin Karma biriktirir.
Bu alemden gitmeden once de karsiligini tek tek bizzat yasar.
Oyle karma biriktirenler vardir ki, Hitler gibi, karmasini temizlemesi binlerce yil surer, o da yuzlerce kez bu cehenneme gelir ve gider.
Bir an goz onune getirin, karsinizda zincire vurulmus bir insan var ve sen buna iskence ediyorsun.
Hangi vicdanla, hangi egitimle, hangi psikoloji ile bunlari yapiyorsun.
Hangi ruh haliyle askeri cezaevinde mahkuma kopek diskisi yediriyorsun.
Hangi yetkiyle 17 yasinda cocugu, askeri mahkeme karariyla yasini buyutup asiyorsun.
Bunlarin hesabi sorulmayacak mi ?
Bu tur insanlarin da bir vicdani vardi.
Her zaman dogruyu gosteren bir pusula.
Ama onlar bu realiteye ragmen bunlari yaptilar.
Simdi tek korkulari Azrail'in gelecegi gun, cunku bunlarin her biri gidecekleri yerde mahkemedeki yargiclarin Tayyib'in adamlari olmayacagini biliyorlar.
Yer İmleri