Sayfa 477/529 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

balık abi;

Zaman uçsuz bucaksız bir kavram, ben haftalık olarak takip edeceğim. Eğer bir ışık görürsem zaten yazarım. Umut önemli ama gerçekleri de kabullenmek gerek. Ben de zaman zaman hissede asılı kalıyorum. CANTE bende yok. Almasam da dediğim gibi ışık görürsem yazacağım, bu uzun bir zaman alabilir. Kimseyi boşuna umutlandırmak istemem ki ben yazmadan da uçup gidebilir hisse. İnşallah...

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    konsorsiyum ; venezüella hikayesi,%650 bedelsiz gazıyla ky 'ye kitlendi..hisse tarihi diplerindeyken oldu bu ,yani taban dan daha kötü/ trajik oldu..ne taraftan bakarsanız bakın tutarlı bir yanı yok ,ama çok tutarlı mükemmel işleyen bir soygun planıydı..2000 li yıllarda sabah yayıncılık tahtasının son günleride aynı böyle işlemişti..milyarlarca lot saçıldı ortaya ..zorlamayın kendinizi bu fotoğraftan bir umut ışığı yada güzelleme çıkmaz..
    güzelleme yapacak bir yapım yok. kim ne yaparsa, o yaptığı şeydeki kişisel menfaatinin ne olduğunu anlamadan tebessüm bile edemiyorum. çünkü, babam rahmetli, bunu iyi öğrenmem için çok ciyyaklattı beni.
    CANTE ye gelirsek.
    gördüğünüz gibi hisse maliyeti dipte yatan bir hissenin dibi. bunun üzerine hisse, herhalde yetmedi daha dibe geldi. şu anda 1,60 diyelim.
    borsada bu kadar fiyatı dipte hisse var mı? hangi hisseye yapışsak yukarılar da.
    biliyorsunuz. kredi borcu olmyan hisseler dikkat çekiyor.
    ortaya saçılan bir şey yok. çakallar mal bölüştü.
    mal bölüşenlerin her birinin elindeki mallar benden kat kat çok. maliyetleri benden aşağıda.
    bu adamlar ben yiyemedim sen ye diyen tiplerden değil.
    TEKKEYİ BEKLEYECEM .10 GÜNDÜR ÇORBA PARASI CEPTEN GİDİYOR.
    NASIL OLSA Bİ GÜN ÇORBA İÇERİK.

Sayın derinlik;

balık abiye de dediğim gibi zaman zaman bazı hisselerde takılı kalabiliyoruz. Sabretmek ve zamanlamayı işaret etmek kazanca giden yol. Umarım hisse sahiplerine hayırlı olur.

Burada görülen özel gösterge değeri 1 olanlar dibe yakın hisseleri tespit ediyor. USD bazında Haftalık Tablo... 590 senetten sadece 2 'sini işaret ediyor şu an yani değerli bir gösterge...

Trend ve 20/50 EMA kesişimleri tamamlanınca ya da tamamlanmadan da hareket edebilir. Hissede sıkışma meydana gelmediği için şablon bant değerleri yüksek. Dediğim gibi zamana bırakmak lazım biraz...

Ya da;

Fiyatın, kesişen kırmızı ve yeşil indikatör seviyesine yükselmesini + MACD'nin de sıfır ekseni üstüne çıkmasını bekleyeceğiz...

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Burada görülen özel gösterge değeri 1 olanlar dibe yakın hisseleri tespit ediyor. USD bazında Haftalık Tablo... 590 senetten sadece 2 'sini işaret ediyor şu an yani değerli bir gösterge...

Trend ve 20/50 EMA kesişimleri tamamlanınca ya da tamamlanmadan da hareket edebilir. Hissede sıkışma meydana gelmediği için şablon bant değerleri yüksek. Dediğim gibi zamana bırakmak lazım biraz...

Sayın BJK Coccinella,

diğer hissemi nasılda bildin?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

hisseye olmasa bile forma bir hareket geldi.. umarım hisseye de yansıması olur... ancak 11 Haziranda olduğu gibi saman alevi olursa ateşi yakmayın.. biz uzayın karanlığına alıştık..
    iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

balık abi; GESAN mı?

Sayfa 477/529 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •