Sayfa 741/882 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by hissedarxd Yazıyı Oku
    bu senin görüşün, ancak hisse (sizin tespitinizle muazzam güzel bilanço açıkladığı halde) 55 tl den 35 tl ye gerilemişise çoğunluk benim gibi düşünüyor demektir...

Bulmuşun bedava fiyatları, madem dedikleri kadar çok paran var kaldır tahtayı da zavallı müritler sevinsin biraz...)
    borsa hayatımda senin kadar şereflisini görmedim.. Insanın yüzü hiç mi kızarmaz insan hiç mi utanmaz.... Bravo...

2.  Alıntı Originally Posted by hkn71 Yazıyı Oku
    borsa hayatımda senin kadar şereflisini görmedim.. Insanın yüzü hiç mi kızarmaz insan hiç mi utanmaz.... Bravo...
    Fonlar mal topluyor deyip millete 150 Tl lerden kitleyecektiniz ama olmadı değil mi ?

Ruhi durumunu gayet iyi anlıyorum...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Fonlar mal topluyor deyip millete 150 Tl lerden kitleyecektiniz ama olmadı değil mi ?

sen buralarda daha neden dolanıp duruyorsun...merak etme kimse sana ciğer atmayacak...başka kapıya....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sen buralarda daha neden dolanıp duruyorsun...merak etme kimse sana ciğer atmayacak...başka kapıya....
    Sümüklü mendillerini toplayan bir sürü mürit tahtayı kaldırmanızı beklerken kendin bile zarardasın. Çok sıkıntıdasın farkındayım...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Sermayemin bir kısmını Kocaer ..egegubre... Ereğli ve megmt arasında dolastirip ekstra kazançlarım ile buralardan berkosan takviye etmek istiyorum...bir kaç ay önce ikinci takviyemi 36 dan yapmıştım...henüz oranın da altında...bakalım nasipte neler olacak ??
    Egegubre tavan oldu .. iki üç iş gününde iyi kazandım ..kazanmaya devam...hikayesi olan kaliteli hisselerin potansiyeli yüksek... cücükler siz berko ağayı burada tutmaya devam edin ... berko ağaya bu yapılır mı ??

6. Başka hisselerde fon alıyor burada da toki moki derken çaktın müritlere malları başka kağıtlar kovalamaca...Sen varya sen...

7.  Alıntı Originally Posted by hissedarxd Yazıyı Oku
    fonlar mal topluyor deyip millete 150 tl lerden kitleyecektiniz ama olmadı değil mi ?

sen çocuklarının adını buralarda kullanan bir zavallısın... Fon vb.. Herhangi bir yazım çizimim telkinim tavsiyem var mı şerefli . Ben 4 yıldır bu hissedeyim... 6 ay önce kekoya hertürlü yalamalığı sen yapıyordun .... Ben senin gibilere pamuk tı...m..

8.  Alıntı Originally Posted by hkn71 Yazıyı Oku
    sen çocuklarının adını buralarda kullanan bir zavallısın... Fon vb.. Herhangi bir yazım çizimim telkinim tavsiyem var mı şerefli . Ben 4 yıldır bu hissedeyim... 6 ay önce kekoya hertürlü yalamalığı sen yapıyordun .... Ben senin gibilere pamuk tı...m..
    Önce bir durum tespiti yapalım...Buradaki hiç kimse benim peşime takılıp gelmedi çünkü sümüklü mendil dağıtan şeyh ben değildim...Siz burada inim inim inlerken şeyhiniz başka kağıtlardaki kazançlarını yazıp kahkahalar atan yüce gönüllü biri...IBAN isteyin kendisinden belki acır da 3-5 bir şeyler atar hesabınıza...

Sayfa 741/882 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •