Sayfa 279/475 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Alırken niye aldın derseniz bir geri alım haziranda yaptı iki 8 temmuzda işbankası emeklilik fonu 3 puan eklediğini gördüm argümanlarım güzeldi uzun da yavaş yavaş artar gibime geldi resme bakınca endeks rekor kırarken öküz gibi seyretmesi artı can sıkmasa ekleyip daha bekleyeceğim ..

2. Şanslıyım genelde bakalm hektaş düşerken bile trade edip zor kurtuldum. Sonra üç lira daha düştü umarım 56 ları kırar ve hakettiği yere gider.

Şişe benim için tam bir hayal kırıklığı oldu..
    Şanına, tarihine ve sektördeki güçlü yapısına uygun hareketler değil bunlar.
    Hiç yakışmıyor, hiç!.

Al-sat tut değildir

4.  Alıntı Originally Posted by Yabanciyatirimci Yazıyı Oku
    Beyler yedi sekiz günlük bu yatay hareketin sorumlusu ben olabilirim. Dar bantta kaptırdıkları malı almak istiyorlar gibi. Çokda sâ€Â¦ dolar arttıkca alırım isterlerse bir sene tutsunlar bana uyar. Esas vuruÅŸu kur ÅŸokunda yüklü girerek yaparım. Burdan tahtacıya sesleniorm yüzde beÅŸimi ver sonra tavan tavan yaparsın
    Kardeş af buyur, kaç lot aldın da böyle olduğunu düşünüyorsun? 3,5 milyar lotu var bu kağıdın yarısı da borsada işlem görüyor

5.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Kardeş af buyur, kaç lot aldın da böyle olduğunu düşünüyorsun? 3,5 milyar lotu var bu kağıdın yarısı da borsada işlem görüyor
    Çok rakam konuşmayı sevmem ama o borsadaki portföy büyüklüğü iki %10’da varımdır tahminimce 50 100.000 TL ile Yapmıyorum Tahta ne zaman küçük yatırımcı artarsa o zaman ağırlaşma başlar Bildiğim kadarıyla zaten şişede en çok küçük yatırımcı sayısı var ben de inadına girdim

6. Yabancı yatırımcı kardeşim yarın çık sağ tarafa yaz çık yada zengin arkadaşlarını getir

7. İnş

Alıntı Originally Posted by ukc Yazıyı Oku
    Yabancı yatırımcı kardeşim yarın çık sağ tarafa yaz çık yada zengin arkadaşlarını getir
    Kalıcı değilim ama inş sizler dhaa fazlasını kazanırsınız benim pozisyonlar haftalık aylık.

parası olanın spotta ne işi var ? ayda bir geliyorum hep 50 lira bu ne biçim hisse?
    neden yükselmiyor diye soran varsa gitsin vadelideki açık pozisyonlara baksın.asıl seks orada dönüyor.
    ne zaman vadeli düzene oturur o zaman gider.bundan sonra hisse alırken mutlaka vadeli işlemlerin durumuna bakmak ya da viopta olmayan hisse almak lazım.
    bütün malı vermiştim grafiği güzel geldi bi %10 alırım diye geldim.şişe 50 iken 9 liradan aldığım tskb 13 lira oldu 11 liradan aldığım isfin 16 oldu bi tek tknsa da patladık 34 maliyet 32 fiyat.gerçi şişe de 50 küsürdü şimdi 49 küsür .anlatmak istediğim safi zaman ve para kaybı bu aralar.

vadeli bu işin kilit noktası gerisi boş

Sayfa 279/475 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •