Sayfa 112/145 İlkİlk ... 1262102110111112113114122 ... SonSon
Arama sonucu : 1159 madde; 889 - 896 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1. Dünya devi böyle bir şirket ile anlaşma yapmak ve sessizlik!...Gayet şaşırtıcı bir durum.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Dünya devi böyle bir şirket ile anlaşma yapmak ve sessizlik!...Gayet şaşırtıcı bir durum.

sayın hissedarxd rica etsem parkme deki yorumunuza benzer bir tarzda kağıdı yorumlayabilir misiniz ? orası gayet güzel gidiyor acaba burasıda diyorum

3.  Alıntı Originally Posted by harun_hb Yazıyı Oku
    sayın hissedarxd rica etsem parkme deki yorumunuza benzer bir tarzda kağıdı yorumlayabilir misiniz ? orası gayet güzel gidiyor acaba burasıda diyorum
    Ne şirketi ne de sahiplerini yeterince tanımıyorum üstadım...O bakımdan detaylı yorum yanıltıcı olabilir, beni mazur görün...Farkındaysanız sadece haberleri paylaşıyorum...

Saygı ve hürmetlerimle

4. Rusya'dan yazan ithalatçı şirket; Türkiye'den 20'lik konteyner FOB/İzmir teslimi güneşte kurutulmuş domates almak istiyor.
    https://twitter.com/TurkshExporter/s...94244622610631

5. Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    sayın hissedarxd video sonraı ilk izlenimiz nedir

7.  Alıntı Originally Posted by harun_hb Yazıyı Oku
    sayın hissedarxd video sonraı ilk izlenimiz nedir
    Üstadım, mevcut konjonktürde sıradan finansal beklentiler yerine şirketler özelindeki majör değişikliklere odaklanmış durumdayım...Bildiğiniz gibi PRKME'de de aynı mantıkla beklemedeyim...FADE gibi ufak çaplı bir KOBİ'nin Walmart gibi bir dünya devi ile network kurmuş olması benim için ilgi çekici bir durum...Şu an az biraz pozisyon aldım ve izlemedeyim...Sonuçta gıda şirketi ve bu yıl coğrafi koşullar bu sektördeki firmalar için gayet uygun seyretmekte...Gerisi nasip.

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Üstadım, mevcut konjonktürde sıradan finansal beklentiler yerine şirketler özelindeki majör değişikliklere odaklanmış durumdayım...Bildiğiniz gibi PRKME'de de aynı mantıkla beklemedeyim...FADE gibi ufak çaplı bir KOBİ'nin Walmart gibi bir dünya devi ile network kurmuş olması benim için ilgi çekici bir durum...Şu an az biraz pozisyon aldım ve izlemedeyim...Sonuçta gıda şirketi ve bu yıl coğrafi koşullar bu sektördeki firmalar için gayet uygun seyretmekte...Gerisi nasip.
    Teşekkür ederim

Sayfa 112/145 İlkİlk ... 1262102110111112113114122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •