Sayfa 35/634 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 5071 madde; 273 - 280 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Çin geliyor falan diye söylüyorlar iyi kardeşim 3 hisse söyleyin bana alacagım diyorum ses yok.
    Gene kendi analizimizi yaparız.
    Serkalgo dan öneri bekliyorum.
    3 adet 20 yıl tutabileceğim hisse istiyorum.
    Vakıf kurdugumda nakit aksın oraya hayır işleri bedava olmuyor.Çok para lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    10K adet her eve lazim.

35K evro temettu ayda neredeyse 3K demek.

10.6 mio TL vasat bir daire parasi..

Yilda ne kira getirir ki?

O da kiraci oderse..
    Mağazaları sattırıncaya kadar canım cıktı.Ne ugrusacaksın kiracıyla.
    İmalata ekleme yaptık.Abim o zaman arazi alalım diyordu.Üretim zor iş büyütmek istemiyor insanlar.
    Ya al sat modundalar ya da değer yakalamaya çalışıyorlar.

Devlet bu emeklilik primlerini adam gibi toplasa aslında Türkiyede ve yurtdısında güzel hisselere yatırım yapsalar da köprülere limanlara ortaklıklar kurarak güzel nakit akısı saglarlar da ciddi ekip ister bizim ülkede hayal.
    Syg

3.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Mağazaları sattırıncaya kadar canım cıktı.Ne ugrusacaksın kiracıyla.
    İmalata ekleme yaptık.Abim o zaman arazi alalım diyordu.Üretim zor iş büyütmek istemiyor insanlar.
    Ya al sat modundalar ya da değer yakalamaya çalışıyorlar.

Devlet bu emeklilik primlerini adam gibi toplasa aslında Türkiyede ve yurtdısında güzel hisselere yatırım yapsalar da köprülere limanlara ortaklıklar kurarak güzel nakit akısı saglarlar da ciddi ekip ister bizim ülkede hayal.
    Syg
    Denize girersen kulağına kulak koruyucu takmayı unutma.belli bir yastan sonra mikrop kapmasın demedi deme;)

4.  Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    ahtapot bulamazlarsa ançuvez yesinler
    Parası olan her seyi yer abi…
    Önce sağlık sonra para;)

5.  Alıntı Originally Posted by kapıcı Yazıyı Oku
    Açmı kalsın ne yiyecek sarı gül reçeli mi?
    Kardeş sen ne değişik bir abimizsin ya…
    Sarı gül ne alaka?
    Çin geliyor moralimiz bozuk sen bizle alay ediyorsun;)

6. 14 Mart 2022

Son parti malımı aldığım gündü,tavan oluncada hatıra olsun diye resmini çekmiştim.Bu mallar itinayla pamuklara sarılarak 2 yıl taşındı ve geçtiğimiz ay 1200 üstünde yeni sahiplerine teslim edildi.

Allah onlarada kazanmayı nasip etsin,inşallah onlarda kazanır.Ben bana yeter çok şükür dedim ve buraya saydığım temel çok sayıda gerekçeler ile yollarımı ayırdım.Çinli şirketlerin yatırımları ve iç pazar ile Avrupa pazarında önümüzdeki yıllarda oluşturacakları tsunaminin kimleri yutup yutmayacağı sonucunu dışardan izlemek ve görmek istiyorum,bu zor süreçte otomotiv şirketi taşımayı aşırı riski buluyorum.Çinli şirketler yatırım için gelmeseydi de zaten fordun satış adetleri düşmeye başladığı için bende hisselerimi azaltmaya başlamıştım.Çinliler gelince Ford ve diğer yerliler için yaşamsal riskler gördüm ve tamamen sıfırladım.

Dediğim gibi benden alanlarda kazanır inşallah.Tatile çıkıyorum bir kaç ay yokum.Yılın yorgunluğunu atma zamanı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

7.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    14 Mart 2022

Son parti malımı aldığım gündü,tavan oluncada hatıra olsun diye resmini çekmiştim.Bu mallar itinayla pamuklara sarılarak 2 yıl taşındı ve geçtiğimiz ay 1200 üstünde yeni sahiplerine teslim edildi.

Allah onlarada kazanmayı nasip etsin,inşallah onlarda kazanır.Ben bana yeter çok şükür dedim ve buraya saydığım temel çok sayıda gerekçeler ile yollarımı ayırdım.Çinli şirketlerin yatırımları ve iç pazar ile Avrupa pazarında önümüzdeki yıllarda oluşturacakları tsunaminin kimleri yutup yutmayacağı sonucunu dışardan izlemek ve görmek istiyorum,bu zor süreçte otomotiv şirketi taşımayı aşırı riski buluyorum.Çinli şirketler yatırım için gelmeseydi de zaten fordun satış adetleri düşmeye başladığı için bende hisselerimi azaltmaya başlamıştım.Çinliler gelince Ford ve diğer yerliler için yaşamsal riskler gördüm ve tamamen sıfırladım.

Dediğim gibi benden alanlarda kazanır inşallah.Tatile çıkıyorum bir kaç ay yokum.Yılın yorgunluğunu atma zamanı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    3 hisse söyle öyle git😀

8. Adam bize diyordu son 2 3 yıl mal topladınız şimdi korkuyorsunuz karlar düşüyor diye megerse kendi pandemiden sonra mal almış.
    Adam strestli malı satmış tatile gidiyor.Neyse bize her gün tatil.
    Bugün fason otosan kaçtan kapattı bakmadım bile.
    Koçlar bile pişmandır bence.😀
    Ytd

Sayfa 35/634 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •