Burayı da ergenler basmış...
Burayı da ergenler basmış...
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
https://www.youtube.com/watch?v=kn4l-esKwuk
Güne böyle uyandım.
Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.
zaten bu kompozisyon sadece nominal değil reel hisse değerine de yansıyor. yaşadığı dalgalanmalar da alım fırsatı
oluyor. gönül her zaman en alttan almayı istiyor ama o kadar çok profesyonelden şu civarda tespiti işittim ki "x yıldır bu işi üst düzeyde yapıyorum, belki bir defa en alttan alıp en zirveden satmışımdır, iki defa yapan çok şanslıdır."
o yüzden derede balık varsa dere kenarlarını terk etmeyelim.![]()
gerçi bir ahtapot değil ama olsun, nasip de ne varsa artık.![]()
Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bi de hâlâ hibrit araçlara 'geçiş dönemi' aracı diyorlar. Toyota 20 yıl önce çözdü. Argesi, mühendisliği, veri toplaması-analizi falan her şeyi 22 yıl öncesine kadar gidiyor...
10 yıl öncesine mirai projesini duymuştum, fizik bölümü mezunuyum, bitirme tezim pil ve batarya teknolojileri üzerineydi, o yüzden konuya yabancı değilim.
Enerji/hacim oranı ciddi oranda artmadığı, artırılamadığı sürece imkanlar kısıtlı...
Elektrikli araç teknolojisi, ölü doğum olabilir, siyasi ya da jeopolitik amaçlarla öldürülmüş-öldürülmekte olabilir orasını bilemem.
Yer İmleri