Sayfa 145/178 ÝlkÝlk ... 4595135143144145146147155 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 1,153 - 1,160 arasý.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. benim maliyet 430.. bekliyorum

-100 puan olursa yarýsýný keserim otomatik, yani 330 gösterecek bi teknolojisi varsa buyursun göstersin

2.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    12398 den bi lönk de ben denedim Erol abi
    12428 flat

Bugünkü benim kumarým biter, yevmiye kotamý doldurdum.
    Hamdým Piþtim Yandým

Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    12428 flat

Bugünkü benim kumarým biter, yevmiye kotamý doldurdum.
    bende gümüþü sattým endekse döndüm.. ama gözüm hala gümüþ te güzel aþaðý gidecek sanki..
    .neyse..........aþaðýdan aldýðýmý palaya az karla verdik....para kolay kazanýlmýyor dayýcým....kaybedince de kepçe ile gidiyor....
    Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.

12628...................þort açtýk.....
    Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.

5. SELAMUN ALEYKÜM DOSTLAR ...

Erol hocam PARA suya benzermiþ

Gideceði yönü arazi koþullarýna göre kendisi belirlediði

Sizin iþiniz mevcut makro ekonomik koþullar çerçevesinde paranýn güzergahýný öngörmekte imiþ

Finansal piyasalarda para kazanmanýn tek yolu iþte BUYMUÞ

6. ahalinin elindeki mevduat ve menkul kýymet toplamý 870 milyar dolar, en aðýrlýklý kýsmý mevduat- mevduatýn yarýdan fazlasý 1 milyon ve üstü hesabý olan top %1 elinde

hisse senedinde de benzer, 1 mn üstü kesim takasýn %85 kýsmýný tutuyor, 200 bin kiþi kadar 7 milyon hesap sayýsý içinde

halkýn en önemli yatýrým aracý hala fiziki altýn, 400+ milyar dolar hesap ediliyor.. türkiye ayný zamanda nakit dolar avro oraný en yüksek ülkeler içinde zira önemli bir kayýtdýþý ekonomi var, kayýtdýþý iþlmler nakit dövizle yapýlýyor.. bi gayrimenkul satýþýnda belediye rayicinin üstünde kalan kýsmý ödemek için 7 milyon dolar nakit paranýn tapu dairesine getirilip imza anýnda elden teslim edildiðine þahit olmuþtum

7.  Alýntý Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazýyý Oku
    bende gümüþü sattým endekse döndüm.. ama gözüm hala gümüþ te güzel aþaðý gidecek sanki..
    .neyse..........aþaðýdan aldýðýmý palaya az karla verdik....para kolay kazanýlmýyor dayýcým....kaybedince de kepçe ile gidiyor....
    O yüzden sýfýr hata iþlem yapmak lazým dayucuðum.
    Yohusa kepçeyle pala alýr.

12459 þort açtýk bakalým
    Hamdým Piþtim Yandým

8.  Alýntý Originally Posted by rosense Yazýyý Oku
    SELAMUN ALEYKÜM DOSTLAR ...

Erol hocam PARA suya benzermiþ

Gideceði yönü arazi koþullarýna göre kendisi belirlediði

Sizin iþiniz mevcut makro ekonomik koþullar çerçevesinde paranýn güzergahýný öngörmekte imiþ

Finansal piyasalarda para kazanmanýn tek yolu iþte BUYMUÞ
    ben daha ziyade oyun teorisi üzerinden bakarým.. büyükler vs diðerleri arasýnda, ahali hangi yöne giderse büyükler tersi yöne gitmek zorunda kalýr, baþka türlü kazanamaz

Sayfa 145/178 ÝlkÝlk ... 4595135143144145146147155 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •