Sayfa 101/203 İlkİlk ... 519199100101102103111151201 ... SonSon
Arama sonucu : 1620 madde; 801 - 808 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Kendi adıma link gibi hisse görmedim döke döke yıka yıka götürüyor tahtacı nazar değmesin oldu mu böyle olacak tahtacı...pkart tahtacısı hep zoraki hisseyi götürdü....bu hissede ne varsa anlamıyorum ak git herkes para kazansın ama yok....sermaye düşük bunu fırsata çevir ne var sanki.....geçen yıl kstur ve link yakaladım bu yıl emnis ve uzerb kaçırdım kararsız kalmamdan dolayı uçtular gittiler...pkart kaliteli bir şirket teknoloji satıyor ama adını duyan yok borsada...

2.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    3-4 yıllık performans pkart kötü değil sadece vasat...örneğin bende gedza var karel var dmsas var 2 yıldır önceki fiyatlarda para kazanmayı unuttuk beterin beteri var...
    Vasat yada kötü biraz göreceli aslında sayın R-E-X potansiyeline göre takasın topluluğuna göre tahtacı ya da büyük oyuncular doldur boşalt yapmadığı sürece doğru dürüst işlem olmuyor tahtada demek götürdüklerinde altını dolduracakları argümanlar henüz hazır değil olduğunda gidecektir elbette diye temenni edelim saygılar

3.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Vasat yada kötü biraz göreceli aslında sayın R-E-X potansiyeline göre takasın topluluğuna göre tahtacı ya da büyük oyuncular doldur boşalt yapmadığı sürece doğru dürüst işlem olmuyor tahtada demek götürdüklerinde altını dolduracakları argümanlar henüz hazır değil olduğunda gidecektir elbette diye temenni edelim saygılar
    Kendi adıma pkartı en kötü günlerde tuttum...Bu saatten sonra bıktırma işi benim için zor...Yıllarca kalır satmam beni bilen bilir...dmsas 8 yıl oldu....geçmişte 10 yıl gubrf tuttum....Kötü zamanda pkart lotumun yarısını kaptırdım diyetimi ödedim artık satmam....Bilançoda ki değişimi görüyorum tabi ki tam zamanı demek zor ama olgunlaşma var...30 milyar dolarlık teşvikten mutlaka pay almalı...

4. Pkarta yatırımı 3-4 seneden az olan yatırımcı kalmadı , kalanlar da bu fiyatlama ile 10 senede geçse satmaz . Eğer tahtanın bi sahibi var ise kendin de kazanmak istiyorsa bu kalanlarla yola devam etmek zorunda bu saatten sonra yukarı doğru sürmeden bi lot alamaz.Yok ben kazanmayacağım böyle iyi derse göl kıyısına gelsin bi çayımızı içsin ,

5. İnsan sonsuzluğu istiyo ebediyet istiyo daha fazla kazanmak istemezmi hiç helede sadece maddeye odaklıysa ne hak ne kukuk fıtratında istemek var birkere insanın fakat bu arzuları terbiye etmeyince başkalarının hakkına hukukuna göz dikiyo maalesef adına insan denilen varlık buda insanı insan olmaktan çıkarıyo böyle olmaktan Allah herkesi muhafaza etsin amin. Tahta yapıcımız daha buradaki yatırımcılardan kolay kolay mal alamayacağını anlayamadıysa zaman ona anlatsın sağlık olur nasip olursa buralardayız inşaallah saygılar

6. Tahtacı ky'nin malını toplamadan götürmez diyoruz ya bizdeki mal o kadar çok mu ki, milyon lotun içinde binler ya da onbinlerin lafı mı olur ki...

7.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Tahtacı ky'nin malını toplamadan götürmez diyoruz ya bizdeki mal o kadar çok mu ki, milyon lotun içinde binler ya da onbinlerin lafı mı olur ki...
    50 bin lotun altındakilerle,
    Tahtacının işi olmaz.
    Onun problemi daha yüksek olanlarla.
    O hisseyi yükseltir, sorun değil.
    Kafasına yiyeceği mallardan korkuyor!
    Yaptığı hatanın cezasını çekiyor.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

8. Belli bir fiyata kadar mal yemeyeceğini bilmesi lazım burada 4 senedir olanlardan .
    Sadece Ev araba … ihtiyacı olan satabilir ki o da tahtayı etkilemez .

Sayfa 101/203 İlkİlk ... 519199100101102103111151201 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •